Horoscop

317
Horoscop - horoscop-1476619933.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ziua de astăzi este dedicată nemulțumirilor pe care vrei să le elimini din viața ta. Vei face tot posibilul ca lucrurile urâte din viața ta să dispară pentru totdeauna.

Taur: Nicio persoană care face parte din anturajul tău nu este de acord cu ideea ta de a schimba locul de muncă. Ești un om a cărui lipsă se cu-noaște de la o poștă. Sunt lucruri la care trebuie să te gândești cu mare atenție.

Gemeni: Sănătatea este prioritară în această perioadă, mai ales prin prisma faptului că problemele cu care te-ai tot confruntat sunt pe cale să se rezolve într-un mod frumos.

Rac: Vrei să faci un bine, dar ești amenințat din toate părțile de persoane care nu agreează ideea ca tu să fii cel mai bun dintre toți. Sfatul nostru este să îți vezi de treabă și să faci exact ce crezi tu că este mai bine pentru tine.

Leu: Ești campionul smiorcăielilor, mai ales acum când simți că totul ți se cuvine pe tavă. Ar trebui să iei în considerare și faptul că poziția în care te afli nu durează o veșnicie, iar la coborâre vei întâlni oamenii pe care i-ai jignit și subestimat la urcare.

Fecioară: Faci o promisiune unui copil și, spre surprinderea celor care te cunosc foarte bine, nu o vei onora. Din păcate, vei avea mult de tras, astfel încât îți vei învăța lecția cu vârf și îndesat.

Balanță: Exista un echilibru în viața ta, asta până când să apară o persoană. De atunci, totul s-a schimbat. E frumos până aici, dar ai mare grijă, căci randamentul tău la locul de muncă va scădea.

Scorpion: Nu mai ai niciun cuvânt de spus în fața unei persoane care tot ce face este să te critice. Din păcate pentru tine, nu vei avea parte de foartă multă înțelegere, așa că tot ce îți rămâne de făcut este să acționezi cu demnitate.

Săgetător: Nu te agita foarte tare dacă vine vorba de părerea celor din jur despre tine. Te-ai obișnuit să fii criticat, dar acum simți că s-a umplut paharul. Vei răbufni într-un mod urât.

Capricorn: Stai prost cu timpul și cu răbdarea, motiv pentru care nu vei face nimic de unul singur. Dacă partenerul de viață este de acord cu deciziile tale, ești mulțumit. Problema apare atunci când sunt contradicțiile între voi.

Vărsător: Iei o decizie atât de bună, încât viața ta va lua o întorsătură neașteptată. Vei avea parte de cele mai bune zile. Așadar, așteaptă-te la tot ce este mai bun, căci o simplă semnătură îți va schimba viața în bine.

Pești: Părerea ta este etalon pentru ceilalți. Din păcate pentru tine, cam asta a fost. De azi înainte va trebui să dai cu subsemnatul pentru absolut orice decizie luată fără să-i consulți pe cei cu care colaborezi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 14 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 13 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 12 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 11 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 08 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 07 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 06 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 05 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 04 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.5564 secunde