Horoscop

252
Horoscop - horoscop-1476106235.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este ziua propunerilor ce se anunță a fi un real succes. Așadar, fie că este vorba despre parteneriate noi sau proiecte dintr-un alt domeniu, vă sfătuim să amânați decizia pe mâine. De ase-menea, țineți cont de sfaturile unei persoane cu experiență!

Taur: Sunteți indispus din cauza problemelor financiare cu care vă confruntați de mai mult timp. Nu este momentul să luați decizii impor-tante, pentru că starea de spirit nu vă permite.

Gemeni: Sunteți hipersensibil și confuz, iar acest sentiment vă împiedică să luați decizii corecte. Vă recomandăm să amânați afacerile și activitățile care necesită putere de concentrare.

Rac: În prima parte a zilei, nu sunteți în apele dumneavoastră pentru că nu ați reușit să rezolvați tot ce v-ați propus. Nu este cazul să insistați! În caz contrar, frustrările vor da pe-afară.

Leu: În prima parte a zilei s-ar putea ca relațiile cu prietenii să fie puțin tensionate din cauză că nu reușiți să îi înțelegeți corect. În rest totul merge ca pe roate, astăzi. Totuși, aten-ție mare la propunerile care vi se fac.

Fecioară: Chiar dacă ziua nu începe în cel mai drăguț mod, din punct de vedere financiar, va fi o săptămână bună. Pe de altă parte, felul curios și suspect ți-ar putea cauza pro-bleme.

Balanță: În prima parte a zi-lei, s-ar putea să aveți dificultăți de comunicare cu cei din jur. Încercați să vă adunați gândurile și să lămuriți neînțelegerile! Comunicarea eficientă este cheia.

Scorpion: Nu este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii și nici pentru călătorii în interes de afaceri. Starea de hipersensibilitate pe care o resimțiți vă îngreunează comunicarea cu persoanele din anturaj. Ați rămas în urmă și cu somnul.

Săgetător: În urma unei vești de la o rudă din depărtare, sun-teți nevoit să vă schimbați programul și să plecați într-o călătorie în interesul familiei.

Capricorn: Se pare că nu aveți spor în nicio activitate, deoarece vă lipsește simțul practic. Vă sfătuim să nu forțați lucrurile și să vă dedicați unor activități de rutină.

Vărsător: Cu prilejul unui drum în interes personal, s-ar putea să faceți cunoștință cu o persoană care vă va fi de mare folos pentru reușita unei afaceri.

Pești: O persoană mai în vârstă încearcă să-și impună punctul de vedere în privința unei chestiuni de afaceri. Cu răbdare și calm, puteți evita o confruntare. Și asta și trebuie să faceți. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 07 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 06 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 05 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 04 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 03 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 01 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.3567 secunde