Horoscop

198
Horoscop - horoscop-1475502697.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te afli în impas. Ar fi mai multe direcții care te atrag la fel de mult, dar oricât ai încerca să alergi după ele, tot va veni clipa când va trebui să decizi direcția. Nu te lăsa furat de aparențe înșelătoare!

Taur: Ține de banii pe care i-ai adunat și nu te lăsa păcălit de tentații trecătoare. Pui ochii pe un obiect ceva mai scump pe care ți l-ai dori enorm, dar ai putea pierde toți banii pe care i-ai acumulat cu greu.

Gemeni: Ai vrea să mai ții un pic timpul pe loc, pentru că lucrul sub tensiune nu prea duce la rezultate de care să fii mândru, dar tocmai în asta constă talentul tău: de a te organiza în așa fel încât să nu greșești pe parcurs.

Rac: Ai grijă ce spui, pentru că informațiile pe care le transmiți pot cauza mari neplăceri celor la care ții. Ești tentat să minți și astfel să înșeli așteptările celor dragi.

Leu: Un plan la care îți aduci contribuția durează prea mult și îți pierzi interesul pentru a merge mai departe. Ești capabil să-i pui punct aici, din cauza termenului prea lung de așteptare, dar s-ar putea să regreți.

Fecioară: Nu te poți integra într-un mediu profesional ceva mai rigid. Ai impresia că părerile tale nu contează sau că ești dat la o parte, ceea ce devine frustrant, dar dacă vezi că acest mediu nu-ți priește, gândește-te să lucrezi pe cont propriu.

Balanță: Te cam grăbești să ajungi repede la finalul unei acțiuni. Dacă încerci să ajungi direct la ținta propusă, scapi din vedere o serie de aspecte care pot juca un rol important pe parcurs.

Scorpion: Nu ești mulțumit de felul în care te tratează unele persoane de la care aveai mai multe pretenții. Credeai că țin la tine, dar descoperi azi că nu au întotdeauna cea mai bună părere despre tine.

Săgetător: Toate îți merg ca pe roate și ai o energie de invidiat. Nu o irosi pe competiții, pe lupte de orgolii și de interese, pentru că îți poți demonstra superioritatea exact prin ceea ce faci.

Capricorn: Nu știi dacă e bine să accepți ajutorul pe care ți-l oferă azi un coleg, pentru că nu știi ce intenții se ascund în spatele aparentei sale bunătăți. Ți-e teamă ca nu cumva, într-o zi, să-ți ceară înapoi ceva prea scump față de cât a avut el azi de oferit.

Vărsător: Trebuie să lupți cu marile rezerve care te încearcă și să îți recapeți încrederea în tine însuți. Chiar dacă prima ocazie ai ratat-o, acum ți se oferă o a doua șansă care ar putea avea rezultate mult mai bune.

Pești: Dragostea te obligă să faci sacrificii, iar azi vei fi pus din nou în fața unei situații care nu-ți convine deloc, dar trebuie să o accepți ca atare doar de dragul celuilalt.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 03 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 01 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 27 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 26 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 24 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 23 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 22 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4487 secunde