Horoscop

206
Horoscop - horoscop-1475151264.jpg

Articole recomandate

Berbec: Faptul că cei din jur nu sunt de acord în totalitate cu opiniile tale nu are nici cea mai mică relevanță pentru tine. Ești pe punctul de a semna un act foarte important. 


Taur: Lucrurile simple nu sunt eficiente. Ține minte acest aspect, iar data viitoare, când ai de gând să spui că nu mai poți, mai continuă! Vei vedea cât de multe satisfacții vei avea dacă vei munci mai mult pentru lucrurile cu adevărat importante în viață. 


Gemeni: Ești plin de voie bună și starea aceasta minunată te va acompania mult timp de acum înainte. Se pare că ai găsit secretul fericirii. Acesta exista demult, dar tu nu îl vedeai. 


Rac: Uneori, este bine să stai un pic deoparte și să privești situația, căci doar așa vei înțelege care e menirea ta și ce trebuie să faci ca să fie bine. Ai grijă cui spui secrete, că nu toți oamenii sunt pregătiți să îți fie confidenți. 


Leu: Ești un om puternic și nimic nu te doboară, oricât de grea ți s-ar părea viața. Ai mare grijă la anturajul în care intri, că nu este de nasul tău. Stai în banca ta și nu agita apele. 


Fecioară: Viața este bună cu tine. Nu ai motive să fii trist. Une-ori, ai momente în care te plângi că nimic nu te mulțumește. Ești singurul care ca-ută motive de fericire, dar ești printre singurii din grup care se plânge cu orice ocazie. 


Balanță: Ai grijă la declarațiile de dragoste pe care le faci unui om, căci vei afla că nu este singur. Ar fi indicat să eviți astfel de probleme, căci acum este momentul să te concentrezi pe cu totul alte aspecte. 


Scorpion: Dacă vei mai continua în același stil de victimă, vei ajunge să atragi în viața ta numai situații negative. Viața nu este deloc atât de grea precum o descrii tu. Ai totuși grijă la credi-tele pe care le acorzi persoanelor din jur. 


Săgetător: Cu sănătatea stai bine, poate mai bine ca niciodată. Acest lucru te bucură extrem de tare, pentru că te ajută să îți recapeți încre-derea în propriile forțe. Este timpul să vezi partea plină a paharului. 


Capricorn: Ai așteptări de la cei din jur, dar nu iei în calcul să te schimbi și tu la rândul tău, astfel încât cei cu care intri în contact să te aprecieze pentru ceea ce ești. 


Vărsător: Așteptarea a luat sfârșit. Vestea cea mare pe care o vei primi are rolul de a-ți înfrumuseța ziua. Spre seară, te așteaptă o vizită fulger din partea unui om pe care nu voiai să-l vezi curând. 


Pești: Ești pe punctul de a obține promovarea mult dorită, dar până să vezi acest lucru scris negru pe alb va mai dura ceva timp. Perse-verează cu aceleași activități ca până acum.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 29 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 27 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 26 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 24 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 23 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 22 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 21 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 20 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 19 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5238 secunde