Horoscop

258
Horoscop - horoscop-1475763521.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dimineață sunteți pus pe fapte mari și vă asumați o serie de riscuri pentru a rezolva câteva probleme legate de cămin. Partenerul de viață vă susține.

Taur: Este o zi bună pentru a face schimbări în casă. Puteți să vă apucați de reparații, reamenajări, zugrăvit etc. Apelați la ajutorul prietenilor și nu lăsați pe mâine ce puteți face azi!

Gemeni: Dimineață aveți de alergat pentru a rezolva proble-me ale partenerului de viață. Este momentul să vă ocupați și de problemele financiare ale familiei.

Rac: Aveți multe idei constructive, pe care doriți să le discutați cu cei apropiați. O rudă mai în vârstă vă face o surpriză plăcută, oferindu-vă sprijin financiar și moral.

Leu: Nu este o zi bună pentru afaceri. Riscați să pierdeți o sumă importantă. Vă sfătuim să vă limitați la activități de rutină și să vă odihniți mai mult.

Fecioară: Astăzi nu este indicat să vă implicați în activități importante. Dacă aveți ocazia să pe-treceți după-amiaza împreună cu partenerul de viață, ar fi bine să nu ezitați.

Balanță: Dimineață sunteți foarte optimist și aveți convingerea că nimic nu vă poate sta în cale. Vă bucură și faptul că relațiile cu persoana iubită merg mai bine.

Scorpion: Chiar dacă aveți multă treabă, nu este cazul să vă faceți griji. Sunteți într-o formă de zile mari. Singurele dificultăți pe care le puteți întâmpina sunt cele de comunicare.

Săgetător: Aveți succes în afaceri și în activitățile casnice. Schimbările pe care intenționați să le faceți pot fi apreciate, dacă nu uitați să cereți și părerea celor din jur.

Capricorn: Nu este o zi prea bună pentru întâlniri cu prietenii și nici pentru afaceri. Cei din jur nu vă înțeleg corect dorința de schimbare. Pe plan sentimental, lucrurile merg mai bine.

Vărsător: Dimineață vă întâlniți cu o cunoștință cu care nu v-ați văzut de mult, care vă invită la o petrecere. Vă sfătuim să nu lăsați problemele sentimentale să se adune. Fiți cinstit și recunoașteți-vă greșelile!

Pești: Reușiți să faceți o schimbare în relațiile sentimentale. După-amiază vă simțiți excelent la o întâlnire cu prietenii. Aveți grijă să nu monopolizați conversația!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 06 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 05 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 04 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 03 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 01 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 27 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 26 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.594 secunde