Horoscop

235
Horoscop - horoscop-1475677729.jpg

Articole recomandate

Berbec: Când vine vorba despre planurile de viitor cu persoana iubită lucrurile se cam încurcă. Seriozitatea ta sperie și dă de gândit. Nu te panica! Tratează situația ca pe o aventură și nu ca pe o datorie.

Taur: Afli câteva lucruri care îți cam strică ziua și te lasă mut de uimire. Este vorba despre un prieten apropriat care a început să te vor-bească pe la spate. Spirit justițiar, vei afla repede de unde a pornit totul.

Gemeni: Nu-ți mai ajung gesturile romantice din ultima vre-me făcute de cel pe care îl iubești, ai nevoie de mai multe garanții ale iubirii. Nu forța nota, dacă nu ai motive serioase de îngrijorare.

Rac: Un prieten prea nervos își varsă nervii pe cei din jur și îi supără. Inclusiv pe tine, ceea ce te deranjează la maxim. Îl pui la punct imediat și nici măcar nu îți pasă dacă o să păstrați în continuare prietenia.

Leu: Te vezi nevoit să refuzi o invitație interesantă de a vizita un loc în care nu ai mai fost niciodată și totul din cauza situației financiare nefericite. Prietenii nu înțeleg motivul refuzului și se simt jigniți.

Fecioară: Ai ambiția să pui la punct un plan de obținere a unor bani în plus și nici nu îți pasă ce spun cei din jur. Tu știi că ai nevoie de bani urgent, iar mulțumirea sufletească nu este suficientă. 

Balanță: O invitație la un eveniment important vine exact atunci când ai nevoie, pentru că ai ocazia să întâlnești persoane cu mare influență în domeniul tău de activitate. Știi să porți o conversație interesantă, iar acest lucru te ajută să te faci plăcut.

Scorpion: Se anunță momente deosebit de tensionate în casă în prima parte a zilei. Ești nevoit să lași mult de la tine și să îi dai dreptate unui membru încăpățânat al familiei.

Săgetător: Vrei să le demonstrezi celor din familie că poți crește rapid pe plan social și faci orice pentru acest lucru. Cauți prilej să cunoști cât mai mulți oameni importanți pentru a le dovedi celor din familie că ești gata să devii un om influent.

Capricorn: Îți impui părerile ca pe niște adevăruri absolute și de aceea nimeni nu pare să te aprecieze pentru ceea ce spui, chiar dacă în esență ideile tale sunt de valoare. 

Vărsător: Îți faci curaj și inviți la cină o persoană pe care o placi de foarte multă vreme, iar dorința de a impresiona este de înțeles. Nu știi cum să organizezi masa sau ce discuții să porți pentru a-i fi pe plac. 

Pești: Uiți complet de faptul că și tu ai multe probleme, ba chiar începi să le plângi altora de milă. Astăzi nu este loc să te plângi, ci doar să fii solidar cu cei din jur care plâng pe umărul tău. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 04 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 03 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 01 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 30 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 29 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 27 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 26 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 24 Septembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.2942 secunde