Horoscop

234
Horoscop - horoscop-1476966058.jpg

Articole recomandate

Berbec: Pe tine, nimeni și nimic nu te mai sperie. Asta pentru că ești sigur pe tine și vei demonstra acest lucru tuturor, azi, când o situație îi va pune în dificultate pe cei cu care lucrezi.

Taur: Ai prins curaj să spui ce ai pe suflet, dar surpriză. Cineva ți-a citit gândurile. Tot ce-ți rămâne de făcut este să adopți o atitudine curajoasă și să mergi înainte orice ar fi. Nu te panica și nici nu te lăsa intimidat.

Gemeni: Treci printr-o etapă cu care greu te obișnuiești. Scoaterea ta din rutină este cel mai greu lucru care ți s-a întâmplat. Nu reușești să te aduni. Consilierea psihologică este cea mai bună soluție.

Rac: Dai înapoi din cauza unor emoții nejustificate. Ce se întâmplă cu tine de ți-ai pierdut motivația? Erai în stare să muți munții din loc și acum? Ar fi bine să te gândești serios la o nouă strategie.

Leu: Ai multe probleme de rezolvat, dar partenerul de viață nu dă semne că ar vrea să te ajute. Ar trebui să-l informezi că într-o familie îndatoririle trebuie împărțite. În sens contrar, armonia se duce pe apa sâmbetei.

Fecioară: Chiar dacă ajutorul tău este interpretat greșit, continuă să faci acest lucru, pentru că persoana în cauza chiar are nevoie, dar nu vrea să recunoască. Este important ca în perioadele grele din viață să nu fim singuri.

Balanță: Ai primit o jignire și bănuiești că a fost făcută cu toată sinceritatea. Ești supărat, depresiv și nu mai vorbești cu nimeni. Ce rezolvi? Nimic! Cel mai bine vezi-ți tu de treaba ta.

Scorpion: Părinții sunt un element important în această ecuație, dar tu ești cel care trebuie să ia o decizie fermă. Nu mai aștepta ajutor de la unul sau de la altul. Sfatul nostru este să îți asculți inima.

Săgetător: Ia-o de la capăt, chiar dacă îți vine să țipi de durere. Viața nu este simplă mereu, iar aceste momente prin care treci sunt menite să te întărească.

Capricorn: Ești pe punctul de a da lovitura în afaceri, dar totul se duce de râpă, pentru că nu ai deloc încredere în tine și în forțele tale. Nu este prima dată când această atitudine nu te lasă deloc să evoluezi. Ar trebui să înveți o lecție din tot.

Vărsător: Stai focusat pe lucrurile care contează cu adevărat și nu încerca să deviezi de la activitățile care îți aduc satisfacție. Ești pe un drum bun, presărat cu multe reușite.

Pești: Ai un suflet rănit, dar plin de speranță. Ești conștient de faptul că starea în care te afli acum este doar un moment de trecere de la rău la bine. Nu îți pierde speranța, căci te așteaptă ceva mirific. Vei vedea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 19 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 18 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 17 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 15 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 14 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 13 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 12 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 11 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 08 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3731 secunde