Horoscop

196
Horoscop - horoscop-1477571162.jpg

Articole recomandate

Berbec: Vă sfătuim să vă amânați afacerile programate pentru azi. Există riscul să pierdeți o sumă importantă. Acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale! Aveți succes în activitățile de rutină, desfășurate în interesul familiei.

Taur: Dimineață, nu sunteți prea comunicativ, motiv pentru care relațiile sociale pot avea de suferit. Nu este recomandabil să începeți acti-vități sau colaborări noi. În plan sentimental, traversați o perioadă foarte bună.

Gemeni: Simțiți nevoia să discutați cu o persoană de sex opus despre problemele sentimentale. Vi se pare că sunteți neglijat și aveți nevoie de sfaturi. Vă recomandăm să fiți mai sociabil.

Rac: Dimineață, s-ar putea să fiți indispus și să nu aveți chef de vorbă. Persoana iubită vă înțelege problemele și vă ajută să le rezolvați. După-amiază, o rudă din altă localitate vă dă o veste bună, dar nu prin telefon, ci în persoană!

Leu: Nu sunteți deloc sociabil și aveți tendința să vă izolați. S-ar putea să vă confruntați cu probleme care s-au acumulat în ultima perioadă. Vă sfătuim să nu cedați și să căutați soluții, căci există cu vârf și îndesat.

Fecioară: Dimineață, aveți senzația că persoana iubită vă neglijează. Vă recomandăm să fiți mai sociabil, pentru că riscați să deteriorați relațiile cu anturajul.

Balanță: Începeți ziua cu o senzație de oboseală și nu sunteți prea comunicativ. Vă sfătuim să evitați activitățile în care trebuie să vă concentrați intens. Limitați-vă la activități de rutină!

Scorpion: Aveți șanse să primiți o sumă importantă, probabil dintr-o colaborare. Nu este momentul să investiți, pentru că s-ar putea să ieșiți în pierdere. Evitați și călătoriile!

Săgetător: Sunteți foarte ocupat, dar aveți destulă energie pentru a rezolva toate problemele. Pe plan financiar, nu stați tocmai bine, dar perspectivele sunt bune.

Capricorn: Sunteți hotărât să obțineți bani prin orice mijloace. Un bărbat mai în vârstă încearcă să vă tempereze și vă sfătuim să îl ascultați. Nu vă neglijați prietenii, căci nu e de bine.

Vărsător: Astăzi, sunteți hotărât să rezolvați probleme familiale pe care le-ați tot amânat. Plecați într-o scurtă călătorie și faceți mici investiții pentru casă.

Pești: Astăzi, s-ar putea să nu vă iasă totul așa cum ați sperat. Se pare că partenerul de afaceri nu își onorează promisiunile. Nu este o zi bună pentru afaceri și nici pentru întâlniri cu persoane importante. Dar e o zi minunată pentru relaxare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 26 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 25 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 24 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 22 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 21 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 20 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 19 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 18 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 17 Octombrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.7514 secunde