Spiritele petrecerii de Halloween se dau în spectacol la City Park Mall

258
Spiritele petrecerii de Halloween se dau în spectacol la City Park Mall - halloween2930octombrie2016-1477572611.jpg

Articole recomandate

Fă-ți curaj și vino la petrecerea pentru copii de Halloween de pe 29 și 30 octombrie. Te așteaptă o mulțime de surprize personaje fantastice, suveniruri și distracție cât cuprinde! 


Toți copiii sunt așteptați sâmbătă și duminică la City Park Mall pentru un weekend îngrozitor... de distractiv! Cei mici se vor putea bucura de o multitudine de activități: vor putea intra în pielea personajelor de Halloween prin intermediul machiajului profesionist și vor avea ocazia să se costumeze și să primească cadou o fotografie instant cu ei într-o ipostază haioasă. 


Cei mici se vor putea juca cu vrăjitoare, pirați-zombie și vampiri. Nu în ultimul rând, MC-ul Drăcușor va organiza jocuri și întreceri pentru cei mici și îi va premia pe cei mai pregătiți și curajoși dintre ei. Cei care vin deja costumați au cele mai mari șanse de câștig, însă toți copiii vor primi bunătăți aduse de personajele de poveste: vată pe băț și popcorn, dar și mulaje de ceară cu propriile mânuțe. 


Petrecerea de Halloween are loc pe 29 și 30 octombrie, între orele 16:00 – 19:00. Accesul tuturor copiilor la eveniment este gratuit.


   


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6793 secunde