Horoscop

298
Horoscop - horoscop-1478869759.jpg

Articole recomandate

Berbec: Mare atenție până unde întinzi coarda în cazul unui conflict ce poate denatura în reacții agresive periculoase. Poți avea o confruntare acerbă cu o persoană care nu prea te are la suflet.

Taur: Bucură-te de liniștea care s-a instalat peste viața ta, de parcă toate problemele majore nu mai au nicio importanță. Ești calm, răbdător, te comporți ca un înțelept care și-a învățat lecțiile destinului.

Gemeni: Ai un as în mânecă de care vei ști să profiți în mo-mentele tensionate, pentru că vei reuși să-ți păstrezi calmul când cei din jurul tău răbufnesc fără motiv la orice impas.

Rac: Ești un judecător corect, care este capabil să dea verdicte extrem de juste într-o situație cu mai multe direcții de interpretare. Ai grijă, căci vei supăra exact pe cine nu trebuie.

Leu: Ești foarte econom astăzi, de parcă te-ar fi copleșit o serie de griji materiale, pentru că nu te afli pe cel mai sigur nivel din acest punct de vedere. Ai simțit nevoia unei schimbări.

Fecioară: Ești înconjurat de multă lume și cu fiecare ai alt gen de relații, reușind să te adaptezi perfect oricărei tipologii umane. Ești ca un came-leon, ceea ce este foarte bine pentru tine, mai ales în această perioadă.

Balanță: Te afli într-un mediu ceva mai agitat, în care se spun cuvinte dure, unde certurile sunt gata să izbucnească de la orice, dar dai dovadă de toleranță. Nu pune la suflet.

Scorpion: Discuți despre bani cu un ton mult mai serios și ești pus pe fapte mari. Ești în fața unor investiții masive, a unor achiziții de zile mari. Nu te descuraja dacă lucrurile nu merg la fel de repede ca data trecută.

Săgetător: E o plăcere să descoperi alături de tine oameni cu aceleași idealuri, care vâslesc în aceeași direcție cu tine, care cred în aceleași valori. Ești un om norocos, ar trebui să apreciezi aceste lucruri.

Capricorn: Te simți mic în fața unei persoane care impune prestanță și respect prin faima sa sau prin superioritatea sa într-un domeniu pe care tu nu îl stăpânești încă. Să știi că nu reacționezi bine.

Vărsător: Ai mari rezerve dacă să te implici acum în planul pe care ți-l prezintă cineva apropiat. Ești mult mai suspicios ca altădată și ai mereu impresia că în spatele aparențelor mult prea frumoase se ascunde ceva neplăcut.

Pești: Ai mai multe lucruri de rezolvat în același timp și vei face tot posibilul să te achiți de toate sarcinile, fără să o dezavantajezi pe niciuna. Ai mare grijă la suprasolicitare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 10 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 09 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 08 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 07 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 05 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 04 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 03 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 02 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 01 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.9865 secunde