Horoscop

232
Horoscop - horoscop-1480079850.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai ajuns la vârsta la care nu mai trebuie să demonstrezi nimic, nimănui, ci din contră, trebuie să iei decizii bune în numele familiei, care să te ajute să progresezi pe scara socială. Nu că ar fi o problemă pentru tine, un spirit liber și o minte sclipitoare.

Taur: Ai trecut de etapa în care îți păsa de părerea oamenilor din jur. Ești pe cont propriu, animat de propriile decizii, lucru care te face foarte atractiv în ochii celor din jur. Continuă pe aceeași linie, pentru un succes răsunător.

Gemeni: Se anunță un sfârșit de săptămână plin de peripeții și distracție, așa cum de foarte mult timp nu ai mai trăit. Avantajul tău este că dispui și de o sumă mare de bani, motiv pentru care decizi că distracția trebuie să primeze.

Rac: Spui verde în față ce te deranjează, iar acest lucru va fi în defavoarea ta, pentru că cei din jur te vor considera prea tranșant. Indicat ar fi să nu te schimbi de nicio culoare, pentru că ai un farmec aparte.

Leu: Ești pe punctul de a rupe o relație cu un om toxic, lângă care simți că nu mai evoluezi. Chiar dacă pe moment îți va fi destul de greu, decizia ta va fi una inspirată pentru că te va elibera de toate tensiunile care s-au acumulat treptat.

Fecioară: Ai idei preconcepute care te limitează drastic. Tocmai din această cauză nu reușești să stabilești o conexiune nici cu familia și nici cu prietenii. Vei afla o veste care te va binedispune, dar acest lucru se va întâmpla târziu, la ceas de seară.

Balanță: Sănătatea ta este bună, dar dacă vei continua seria exceselor de tot felul nu vei mai putea spune acest lucru. Ar trebui să ai mai multă grijă de tine, pentru că în sens contrar problemele se vor cumula.

Scorpion: Ai în minte un plan foarte bine structurat, iar acest lucru face parte dintr-o ambiție de a ta de a rezolva anumite probleme pe cont propriu. Nu ceri ajutor de la nimeni, iar acest lucru te face să devii și mai responsabil.

Săgetător: Nimic nu te mai miră, tocmai de aceea, vestea primită prin telefon de la o rudă din depărtare te lasă rece. Ești în al nouălea cer de ceva timp, iar motivele ar trebui împărtășite și celor din jur, pentru că se vor bucura sincer pentru succesul tău.

Capricorn: Odihna este regula zilei, pentru că randamentul tău este la cote minime. S-a acumulat prea multă oboseală, lucru care te cam împiedică să îți îndeplinești atât sarcinile de serviciu, cât și pe cele casnice. Ar trebui să găsești o modalitate de redresare a situației.

Vărsător: Te-ai trezi cam obosit, motiv pentru care starea de apatie te va acompania pe durata întregii zile. Nu ai idee ce vei face astăzi, dat fiind faptul că partenerul de viață este departe de tine.

Pești: Dimineața începe cum nu se poate mai frumos, alături de familie. Chiar dacă este week-end, programul pe care trebuie să îl respecți este unul destul de încărcat, motiv pentru care trebuie să știi cum să îți dozezi energia, astfel încât să fii în formă o zi întreagă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 24 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 23 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 22 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 21 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 18 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 17 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 16 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 15 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.3742 secunde