Horoscop

242
Horoscop - horoscop-1479818340.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ești în linia întâi atunci când vine vorba despre organizare. Nu reușești să deviezi prea mult de la traseul tău cotidian, dar nu este un lucru rău. Ai mare grijă la sfaturile pe care le primești de la cei din jur.

Taur: Ai mare încredere în oamenii cu care lucrezi, drept urmare le acorzi toate resursele necesare pentru a-și desfășura activitățile.

Gemeni: O problemă de sănătate te ține la pat câteva zile, motiv pentru care vei pierde câteva evenimente importante. Nu ai habar de unde provine entuziasmul tău, dar prevezi ceva frumos la orizont.

Rac: Ai încredere în cine nu trebuie, motiv pentru care nu vei avea șansa să afli cum stau lucrurile de fapt. Ți se prezintă o situa-ție cu totul eronată, iar tu chiar vrei să crezi că este realitatea.

Leu: Face parte din farmecul tău să te crezi superior, motiv pentru care nimeni nu te va certa pentru acest aspect. Cu toate acestea, vor exista și voci care să conteste caracterul tău imprevizibil. Dar nu trebuie să pui la suflet.

Fecioară: Timiditatea este o armă letală pentru tine. Nu vei reuși să evoluezi mai mult de atât dacă vei continua să visezi la cai verzi pe pereți. Cel mai bine este să privești obiectiv situația și să nu faci pe naivul, indiferent de influențele venite de la cei din jur.

Balanță: Pui prea mult accent pe exterior, motiv pentru care nu vei reuși să afli ce crede cu adevărat partenerul de viață despre tine. Ești pus în situația de a alege dintre mai multe variante.

Scorpion: Dintr-o dată ți se pare că aparențele nu mai înșeală și începi să critici tot ce îți iese în cale. Nu este genul tău, dar te lași influențat de niște persoane care nu vor aduce niciun beneficiu dezvoltării tale.

Săgetător: Ai un program atât de încărcat în aceste zile, motiv pentru care nu reușești să îți pui ordine în gânduri. Cel mai sigur, vei avea de suferit din cauza migrenelor care apar din cauza tensiunii.

Capricorn: Ai un stil de viață foarte agitat, care nu te ajută deloc să fii tu. Ești prins în tot felul de activități care îți mănâncă din timpul liber. Ai mare grijă la aparențe, căci sunt înșelătoare și te induc în eroare.

Vărsător: Nu ții cont de vârstă atunci când vine vorba despre distracție. Copiii sunt în prim plan, iar tu alături de ei. Te consideri un om fericit, mai ales că, în ultimul timp, ți s-au întâmplat tot soiul de întâmplări frumoase.

Pești: Te consideri un om norocos, pentru că, de cele mai multe ori, lucrurile la care ai visat s-au îndeplinit. Satisfacția ta este cu atât mai mare cu cât zi de zi te îndrepți cu pași repezi către un plan bine definit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 21 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 18 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 17 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 16 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 15 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 14 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 12 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 11 Noiembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.9411 secunde