Horoscop

237
Horoscop - horoscop-1482843885.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ești plin de energie, chiar dacă sarcinile de serviciu depășesc cu mult fișa postului tău. Astăzi, și în principiu de dimineață, stai cam prost la capitolul răbdare. Așa că ai grijă pe cine iei la rost fără motiv.

Taur: Un gest mai puțin frumos al partenerului de viață este mărul discordiei. Vei avea parte de o ceartă care va tulbura liniștea și armonia familiei. Ar trebui să înveți să îți ceri iertare mai des.

Gemeni: Te străduiești poate mult prea mult să fii pe placul tuturor, dar acest lucru nu te va ajuta să evoluezi frumos. Trebuie să lași lucrurile să curgă de la sine, nu să le forțezi să se întâmple. Ai grijă cu cine legi prietenii.

Rac: Astăzi, trebuie să ai mare grijă cu cine discuți și ce teme abordezi, pentru că totul va fi folosit împotriva ta. Nu te mulțumi cu puțin, deoarece chiar meriți mult de la viață și ești în stare de lucruri mărețe.

Leu: Astăzi, te acaparează spiritul civic. Decizi să faci o serie de activități care îți vor crește nivelul de adrenalină. Ești pe punctul de a semna un contract bănos, dar condițiile prevăzute nu sunt pe placul tău.

Fecioară: Te plângi de multe lucruri care nu îți ies întocmai, dar acest aspect nu este o piedică în calea succesului tău. Vei avea de luptat pentru fiecare reușită, însă rezultatul final va fi un entuziasm maxim.

Balanță: Înarmează-te cu multă răbdare, căci ai nevoie din plin, pe toate planurile. Se anunță o perioadă solicitantă din punct de vedere fizic și psihic, dar te vei descurca, pentru că ai antrenamentul necesar.

Scorpion: Minunile nu se întâmplă în fiecare zi, dar și când se întâmplă, acest lucru nu poate decât să te lase fără cuvinte. Este senzația pe care o vei experimenta după ce o veste foarte bună va ajunge la urechile tale.

Săgetător: Norocul tău stă în mâinile partenerului de viață. El va decide dacă veți pleca împreună într-o vacanță prelungită sau dacă, din contră, veți sta acasă și vă veți odihni cât pentru un an întreg.

Capricorn: Ai făcut o înțelegere cu o persoană importantă, dar nu ai stabilit clar prioritățile. Din acest motiv, socotelile tale nu se mai potrivesc. Ia-o de la capăt, căci vei analiza cu mult mai multă atenție lucrurile.

Vărsător: Ai revenit la programul de lucru obișnuit, dar cheful nu este nici pe departe la cote maxime. Este greu să îți reiei activitățile, după atâtea zile de distracție, dar stai fără grijă, te vei descurca de minune.

Pești: Sărbătorile și-au pus amprenta asupra sănătății tale, căci excesele au fost la ele acasă. Urmează o perioadă în care trebuie să îți resetezi limitele, căci, în sens contrar, te vei simți din ce în ce mai epuizat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 23 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 22 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 21 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 20 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 19 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 17 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 16 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 15 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 14 Decembrie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5277 secunde