Horoscop

240
Horoscop - horoscop-1485693022.jpg

Articole recomandate

Berbec: O veche problemă de sănătate dispare pentru că începi să înțelegi ce făceai greșit de nu te simțeai bine. Acum nu-ți rămâne decât să fii în formă maximă.

Taur: Este greu pentru tine să ai un tipar de gândire pozitiv, tocmai pentru că lucrezi într-un colectiv care vede numai partea goală a paha-rului. Ce ar fi să încerci tu să fii excepția de la regulă și să schimbi lucrurile?

Gemeni: Ești în centrul atenției în această perioadă, tocmai pentru că faci lucrurile altfel decât erau obișnuiți cei cu care lucrezi. Nu te dezice de planurile tale, căci vei avea succes.

Rac: O dai la întors pentru că răzgândirea este un defect de- al tău. Nu reușești de nicio culoare să stabilești un lucru și să te ții de el până la capăt. Mereu găsești ceva de obiectat și de schimbat. Nehotărârea ta ar trebui tratată.

Leu: Ești puternic, hotărât și determinat să muncești pentru a-ți îndeplini visul. Ești un om perspicace, care nu va avea de pierdut în niciun context social. Asta doar dacă vei face mereu ce-ți spun, într-un glas, inima și intuiția.

Fecioară: Te afli la limită și nu știi încotro s-o iei. Dacă ar fi după tine, ai continua pe drumul sugerat de familie, dar știi că nu este profitabil deloc. Mai cercetează, căci răspunsul se află foarte aproape de tine.

Balanță: Te înfurie la maxim tupeul unor rude care consideră că li se cuvine chiar totul. Nu uita că este dreptul tău să le refuzi propunerile, mai ales pe cele care nu rezonează cu crezurile tale.

Scorpion: Minciunile nu sunt pe placul tău, așa cum de altfel nu sunt pe placul nimănui. Îți faci ordine în viață, tocmai pentru că vrei să o iei de la capăt, pe un drum al corectitudinii. Chiar dacă vei pierde multe persoane, nu uita că vei cunoaște oameni noi.

Săgetător: Faptele tale bune sunt trecute cu vederea de un coleg de serviciu, care crede că așa este normal să te comporți tu în relația cu el. Arată-i că se înșeală și că ar trebui să aprecieze mai mult ceea ce faci.

Capricorn: Nimic din ce știai până acum nu s-a adeverit, astfel că bănuielile tale vizavi de partenerul de viață au fost eliminate. Concluzia este una singură: ți-ai făcut gânduri negre degeaba.

Vărsător: Micile plăceri ale vieții sunt cele care îți furnizează energia și pofta de a trăi din plin, fie că este vorba despre timpul petrecut cu familia, fie de o ieșire cu un prieten.

Pești: Ai un tonus de invidiat, iar remediul nu este nici pe departe vreun secret. Este vorba despre odihnă mai multă, îmbinată cu un stil de viață sănătos. Eviți excesele de orice fel!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 27 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 26 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 25 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 23 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 20 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 19 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 17 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4648 secunde