Horoscop

255
Horoscop - horoscop-1490873531.jpg

Articole recomandate

Berbec: O rudă apropiată va avea o intervenție ce ar putea genera neînțelegeri în relația ta cu ființa iubită. Treburile gospodărești s-ar putea să te împiedice să îți petreci timpul liber în compania persoanei iubite. 


Taur: Ești cam irascibil și din acest motiv ai putea greși cu ușurință în deciziile legate de activitățile în care ești angrenat. Atenție, căci impulsivitatea te poate determina să faci gesturi pe care ulterior le vei regreta. 


Gemeni: Proiectele pentru timpul liber făcute în compania ființei iubite vor înregistra unele modificări, ceea ce ar putea genera discuții în contradictoriu. Este posibil ca partenerul de suflet să aibă parte de un câștig material. 


Rac: Dovedești o bună robustețe fizică, ceea ce te va ajuta în tot ce dorești să întreprinzi. În plus, optimismul de care dai dovadă va avea efecte pozitive asupra stării generale.


Leu: Ești irascibil și gata în orice moment să îți ieși din fire. Evită să dai curs impulsivității de moment, care, mai mult ca sigur, te va conduce pe căi greșite. Tratează cu toată seriozitatea o eventuală răceală! 


Fecioară: Dacă până acum ai avut unele probleme, acestea par să își găsească rezolvarea sau măcar să se mai amelioreze. Reușești să-ți canalizezi energia fizică spre scopurile prioritare. 


Balanță: Implicarea în activități intelectuale îți va permite să te remarci. Reușești să fii eficient în tot ce faci, ceea ce te-ar putea ajuta să-ți îmbunătățești situația financiară. 


Scorpion: Chestiunile sentimentale vor fi deosebit de importante pentru tine în această zi. Relația cu persoanele de sex opus se va îmbunătăți. 


Săgetător: Te confrunți cu tot felul de situații stresante, dar, din fericire, vei reuși să găsești rezolvări convenabile. Oricum, proiectele tale pot fi puse în practică. 


Capricorn: Este posibil să fie nevoie să revii asupra unor lucrări pe care le-ai considerat finalizate, dar care se vor dovedi a nu fi întru totul. 


Vărsător: Încearcă să îți faci un program mai lejer pentru această zi. De asemenea, nu te implica în activități care să te suprasolicite, mai ales din punct de vedere fizic. 


Pești: Acordați mai multă atenție sănătății. Un proiect mai vechi, pe care trebuie să îl finalizați în scurt timp, vă va capta toată energia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 30 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 28 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 27 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 25 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 24 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 22 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 21 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 20 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 18 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 16 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5248 secunde