Horoscop

279
Horoscop - horoscop-1493813536.jpg

Articole recomandate

Berbec: Activitățile sociale te vor acapara în mod special. Vei avea ocazia să participi la diverse întâlniri, simpozioane, concerte în compania celor dragi. Deci va fi o zi plină.

Taur: Relația cu prietenii este importantă pentru tine și nu vei pierde niciun prilej de a-ți petrece timpul liber în compania lor. Vei câștiga bani prin intermediul activităților extraprofesionale.

Gemeni: În plan profesional, vei avea multe de făcut, iar rezultatele vor fi pe măsura eforturilor. Se pare că șefii tăi îți apreciază inițiati-vele, chiar dacă nu se vede acest lucru.

Rac: Pe cât posibil, evită să te implici în discuții în contradictoriu. Relația cu partenerul de viață nu este nemaipomenită, căci nu reu-șești să cădeți de acord asupra mai multor chestiuni.

Leu: Este foarte posibil să cunoști o persoană care îți va fi de un real folos în viitorul apropiat. Nu este exclus să ai posibilitatea de a face investiții interesante.

Fecioară: Ziua aceasta îți va aduce o șansă în plus din punct de vedere financiar. Cineva din anturajul apropiat va avea o reușită de care te vei bucura din toată inima.

Balanță: Ești plin de energie, gata în orice moment să te implici într-o nouă activitate. Ești, de asemenea, mai autoritar, ceea ce te va ajuta în tot ce dorești să întreprinzi.

Scorpion: Evită să te lași condus de primul impuls, deoarece există riscul de a greși. Curățenia, reparațiile și alte astfel de activități îți vor mânca timp prețios.

Săgetător: Unele din nemulțumirile cu care te-ai confruntat până acum în cămin se vor rezolva, ceea ce va face ca atmosfera în familie să fie mai relaxată.

Capricorn: În plan social vei avea parte de realizări, chiar dacă nu la nivelul așteptărilor. Partenerul de viață va avea o realizare pe care o veți sărbători în familie.

Vărsător: Dorința ta de a acționa decisiv este mare, dar traversezi o perioadă în care nu este indicat să îți asumi niciun fel de riscuri.

Pești: Astăzi se anunță a zi favorabilă, în ciuda faptului că nu reușești decât cu mare greutate să te relaxezi. În plus, această perioadă îți va aduce unele mici câștiguri suplimentare ce te vor ajuta să-ți menții echilibrul financiar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 02 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 29 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 28 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 27 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 26 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 25 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 24 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 22 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 21 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.1735 secunde