Horoscop

378
Horoscop - horoscop-1496236832.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te simți din ce în ce mai epuizat și apelezi la tot felul de artificii ca să îți revii. Ar fi indicat să îi faci medicului tău o vizită pentru că problemele tale de sănătate s-au cam accentuat.

Taur: Problemele financiare sunt de ordinul trecutului. Muncești mult și așteptările tale sunt pe măsură. Reușești să te faci remarcat tocmai pentru că ești o persoană perseverentă.

Gemeni: Glumești cu o persoană care nu apreciază faptul că încerci să fii sociabil. Ar fi indicat să îți alegi mai bine oamenii din jurul tău. Alege inteligent.

Rac: Minciunile din ultimul timp te-au supărat și decizi să te revanșezi. Ar fi indicat să ai mare grijă cum expui problema, ai putea fi înțeles greșit.

Leu: Vești bune pe toate planurile astăzi. Apreciezi sincer toate gesturile frumoase pe care ți le fac oamenii din jur și încerci să vezi în acest aspect exemplul demn de luat în seamă.

Fecioară: O investiție este ideală în această perioadă, dar trebuie să ai mare grijă cu cine te asociezi. Trebuie să te gândești în primul rând la bunăstarea ta.

s

Balanță: Ai o nevoie acută de multă liniște, simți că zgomotul te irită și îți răpește energia. Încearcă să asculți muzică sau să te plimbi în natură. Ai nevoie de relaxare.

Scorpion: Vrei să începi un nou proiect, dar nu știi pe cine să cooptezi în echipa ta. Ai nevoie de oameni pe care să te poți baza și ești conștient că aceștia se găsesc din ce în ce mai greu.

Săgetător: Te supără faptul că partenerul de viață petrece mult timp fără tine și decizi să faci ceva concret în acest sens. Vorbește ferm despre acest aspect pentru că nu este de neglijat.

Capricorn: Primești un sfat, dar nu ești dispus să faci cum spun alții. Tu ai câteva idei preconcepute care te împiedică să mergi mai departe. Îndepărtează limitele.

Vărsător: Participi la un eveniment care îți va schimba treptat percepția despre viață și despre oameni. Înțelegi mai bine cum stau lucrurile cu sentimentele negative și conștientizezi că nu îți vor face bine deloc.

Pești: Accepți anumite lucruri negative doar de dragul de a vedea liniște. Dar o relație nu este construită doar din momente roz. Acceptă situația așa cum este. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 31 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 30 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 29 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 27 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 26 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 25 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 24 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 23 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 22 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 20 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4634 secunde