Horoscop

230
Horoscop - horoscop-1495197832.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nu trebuie să aștepți pasiv să ți se împlinească dorin-țele, ci să pui umărul pentru a le transforma în realitate. Se naște un plan măreț în mintea ta, pentru care deții toate resursele. 

Taur: Oboseala nu e un impediment pentru tine de a te implica și azi într-o activitate dinamică. Dacă ești motivat de ceva anume, care pare interesant, te apuci serios de treabă, în ciuda stării fizice cam slăbite. 

Gemeni: Te simți blocat într-o situație fără ieșire și optimismul tău caracteristic parcă te-a cam părăsit. Nu ai de ce te agăța ca să mergi mai departe și te copleșesc temeri, griji și o oarecare depresie. 

Rac: Nu e o zi prea plăcută pentru tine, îndoiala îți dă târcoale, emoțiile negative nu te lasă în pace. La originea acestei stări se află anturajul în care te afli.

Leu: Trebuie să-ți ții sub control atitudinea prea jucăușă în fața unui moment cu care nu prea ai voie să glumești. Privește mai serios situația, deoarece orice urmă de superficialitate se poate solda cu un eșec.

Fecioară: Te întorci acasă împovărat de griji personale, dar ai noroc de o familie înțelegătoare care va încerca să-ți abată gândurile de la motivele tale de supărare.

Balanță: Pentru buna funcționare a chestiunilor domestice, depui eforturi majore, fără a-i implica și pe cei dragi, dar aceasta îi face pe ceilalți membri ai familiei să cam profite de tine.

Scorpion: Faci parte dintr-o echipă în care colaborarea merge de minune. Tu ești motorul de energie, dar altul e creierul acțiunii și, dacă vă uniți forțele, veți ajunge la rezultate excelente.

Săgetător: Ești chemat de urgență într-o altă localitate pentru că este nevoie de opinia ta la fața locului. E greu să oferi sfaturi prin telefon, de aceea va trebui să lași orice activitate deoparte pentru a te dedica acestei deplasări.

Capricorn: Se apropie un eveniment care naște în sufletul tău o stare de nesiguranță. Nu știi cum vei face față acelui moment, de aceea stai ca pe ghimpi să vezi ce se va întâmpla.

Vărsător: Dacă pleci la drum, poate fi o călătorie norocoasă, pentru că cele mai frumoase evenimente au loc la o oarecare distanță de casă. Contactele pe care le ai cu alte meleaguri sunt de bun augur. 

Pești: Toată lumea este de partea ta, motiv pentru care merită să insiști azi să obții ceea ce consideri că ți se cuvine. Nu te gândi prea mult la consecințe. Tot ce trebuie să faci este să trăiești clipa cum știi mai frumos.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 19 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 18 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 17 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 16 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 15 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 13 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 12 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 11 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 10 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 09 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.3086 secunde