Horoscop

276
Horoscop - horoscop-1494241937.jpg

Articole recomandate

Berbec: Veștile bune se țin scai de tine astăzi și ești în al nouălea cer, pentru că, în sfârșit, soarele a răsărit și pe strada ta.


Taur: O discuție în contradictoriu te face să îți adresezi prea multe întrebări referitoare la relația cu partenerul de viață. Dacă sunteți pe aceeași lungime de undă, totul se va rezolva cu bine și rapid.


Gemeni: Plictiseala din ultimul timp este consecința rutinei care s-a instalat în viața ta personală. Schimbă ceva în acest sens.


Rac: Ai ales un drum bun pentru a-ți duce la bun sfârșit planurile de viitor, dar ai grijă că stresul cu care te confrunți în această perioadă te va epuiza în totalitate.


Leu: Tu chiar ai învățat că pentru a câștiga trebuie să știi să și pierzi. Nu este chiar atât de ușor să te menții în frunte, dar experiența pe care o ai te ajută în acest sens.


Fecioară: Problemele de sănătate cu care te confrunți nu sunt grave, nu ai de ce să te îngrijorezi. Totul este din cauza stresului acumulat la locul de muncă, dar dacă te relaxezi vei fi bine cât de curând.


Balanță: Orice ai face sau ai spune este în defavoarea ta pentru că nu reușești să îți găsești cuvintele care să te ajute să te impui. Nu uita că atitudinea este cea mai importantă.


Scorpion: Comunicarea în cuplu are de suferit. Măsurile necesare trebuie luate cât mai repede, în sens contrar tensiunile se vor acutiza.


Săgetător: Ai mare nevoie de un sfat de la o persoană cu experiență în problemele vieții, pentru că pur și simplu nu ai idee pe ce drum să o iei. Mai multă relaxare nu ar strica.


Capricorn: O sumă de bani drept câștig și deja ziua ta devine de-a dreptul minunată. Ești într-o formă de zile mari. Profită de noul statul pentru a-ți rezolva problemele.


Vărsător: Ai pus punct unei relații care nu mai mergea de mult timp și ai decis să lași deoparte viața sentimentală și să te axezi pe problemele de la locul de muncă.


Pești: Cheful de distracție vine la pachet cu vacanța pe care ți-ai planificat-o pas cu pas, încă din iarnă. Se anunță o perioadă perfecta, numai bună de relaxare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 08 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 06 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 05 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 04 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 03 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 02 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 29 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 28 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 27 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 26 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.6014 secunde