Horoscop

300
Horoscop - horoscop-1494158220.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dimineață, reușiți să faceți rost de banii necesari pentru a începe o afacere. Ar fi bine să vă asociați cu un prieten, de preferință unul care se pricepe. Preocupat de problemele materiale, riscați să neglijați relațiile sentimentale.

Taur: Vă gândiți că ați putea și dumneavoastră să începeți o mică afacere. Fiți realist și luați în serios eforturile care vă așteaptă! Vă sfătuim să nu refuzați să mergeți în vizită la rude.

Gemeni: Aveți un program foarte încărcat. Sunteți nevoit să faceți o mulțime de drumuri. Urmează să plecați într-o călătorie importantă.

Rac: Începeți ziua plin de energie și entuziasm. Aveți grijă să nu depășiți anumite limite și să nu provocați discuții în contradictoriu cu colegii!

Leu: Puteți să începeți o afacere nouă sau să vă gândiți la investiții pe termen lung. Dimineață, sunteți în formă și plin de entuziasm, spre bucuria partenerului de viață. Relațiile cu prietenii sunt excelente.

Fecioară: S-ar putea să reîntâlniți un prieten vechi care vă propune să faceți afaceri împreună. Merită să încercați, însă ar fi bine să nu renunțați la prudență.

Balanță: Sunteți într-o formă deosebită, de care ar fi bine să profitați. Este o zi bună pentru afaceri și călătorii, dar puteți avea succes și pe plan sentimental. Aveți ocazia să câștigați bani în plus, pe lângă salariu.

Scorpion: Intuiția vă ajută să prindeți o afacere care vă va îmbunătăți simțitor situația financiară. Consultați-vă cu partenerul de viață! Ar fi bine să acordați mai multă atenție unei persoane mai în vârstă din familie.

Săgetător: Sunteți hotărât să începeți o viață nouă. Puteți să intrați în afaceri, pentru că aveți șanse să începeți să lucrați pe cont propriu. Vă sfătuim să dormiți mai mult, ca să nu vă extenuați.

Capricorn: După-amiază, aflați că urmează să primiți o sumă mare de bani, probabil o moștenire. Vă recomandăm să vă păstrați capul pe umeri și să vă abțineți de la speculații.

Vărsător: Traversați o perioadă favorabilă pe toate planurile, în care aveți ocazia să rezolvați probleme importante. Nu este exclus să cumpărați o casă nouă sau să faceți un schimb de locuință.

Pești: Pe plan financiar, începe să vă zâmbească norocul. Puteți câștiga o sumă frumoasă, dacă vă hotărâți să colaborați într-o afacere. Cei din jur au încredere în capacitățile dumneavoastră și vă cer ajutorul în chestiuni delicate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 05 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 04 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 03 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 02 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 29 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 28 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 27 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 26 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 25 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4675 secunde