Horoscop

281
Horoscop - horoscop-1494328716.jpg

Articole recomandate

Berbec: Se anunță un sfârșit de săptămână plin de distracție și de voie bună. Ar fi indicat să încerci să te odihnești, pentru că munca din ultimul timp te-a cam epuizat.

Taur: O veste bună pe care o primești în prima parte a zilei te face să îți dorești să reiei legăturile cu vechii prieteni. Acest lucru te face să fii din nou într-o formă de zile mari.

Gemeni: Astăzi este o zi plină de neînțelegeri. Încearcă să eviți discuțiile în contradictoriu, în sens contrar te vei alege cu un dușman, nu cu un aliat, așa cum speri tu.

Rac: Ai ales și ai tot ales aceeași strategie pentru a rezolva problemele de la locul de muncă, dar soluția salvatoare este la mii de kilometri distanță de tine. Ia o decizie în acest sens.

Leu: Sfaturile pe care le primești de la părinți nu sunt simple cuvinte, ci au menirea de a te ajuta să te orientezi. Chiar dacă îți este greu să le accepți, străduiește-te totuși.

Fecioară: O vizită neașteptată îți dă toate planurile peste cap și te face să îți rearanjezi agenda de priorități. Totul se va încheia perfect.

Balanță: Visezi cu ochii deschiși la ziua în care cel mai mare vis al tău va deveni realitate, dar pentru acest lucru trebuie să începi să muncești mai mult.

Scorpion: Partenerul de viață se plânge că l-ai cam neglijat în ultima perioadă și tu știi că ăsta este adevărul. Încearcă să rezolvi această problemă.

Săgetător: Un proiect încheiat recent te face să te simți în cea mai bună formă. Se pare că în sfârșit lucrurile reintră în normal și tu te-ai liniștit.

Capricorn: Apare o problemă de sănătate la care nu te-ai fi așteptat niciodată, dar ai marele noroc că se rezolvă fără prea mult efort. Trebuie doar să apelezi la specialist, nu lăsa problema fără rezolvare.

Vărsător: Ai tendința să îți asumi toate responsabilitățile, fără a te gândi că și tu ai nevoie de ajutor din partea celor din jur. Încearcă să echilibrezi balanța.

Pești: Un sentiment de neliniște te copleșește astăzi. Vei înțelege că este vorba de o problemă mai veche. Trebuie să iei o decizie în acest sens.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 08 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 06 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 05 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 04 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 03 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 02 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 29 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 28 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 27 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4013 secunde