Horoscop

213
Horoscop - horoscop-1494593304.jpg

Articole recomandate

Berbec: Deciziile pe care le vei lua astăzi îți marchează viitorul. Așadar încearcă să fii precaut și să gândești totul în avans, nu trebuie să o dai în bară.

Taur: Schimbările de temperatură îți pun sănătatea la grea încercare. Îți dorești să treci peste starea proastă în care ești, dar nu reușești. Ar trebui să apelezi la ajutorul unui medic.

Gemeni: Îți lipsește motivația de a o lua de la capăt, dar trebuie să înțelegi că tu ești singurul care are puterea de a schimba lucrurile și nu cei din jur.

Rac: Impulsivitatea este sentimentul care te caracterizează astăzi. Din această cauză nu reușești să îți faci meseria cum trebuie și asta îți poate crea neplăceri. Încearcă să fii mai îngăduitor cu cei din jur.

Leu: Câteva cuvinte aruncate de persoane în care aveai cea mai mare încredere îți strică ziua. Nu mai tolera astfel de aspecte, ci încearcă să vorbești deschis despre problemele tale.

Fecioară: Partenerul de viață decide să plece într-o călătorie și tu nu ești de acord să mergi alături de el. Acest lucru va atrage o mică ceartă, dar totul va fi bine în final.

Balanță: O persoană în vârstă îți reproșează că ai un comportament care lasă de dorit, dar tu te placi așa cum ești. Diferența de vârstă dintre voi își spune cuvântul, deci nu te stresa prea tare.

Scorpion: Decizia pe care o iei la locul de muncă este cea mai importantă din ultimul timp. Te vei bucura de admirația celor din jur. Ești pe un drum bun.

Săgetător: Planurile tale merg ca pe roate. Este important să crezi în puterea ta de a te afirma pe plan social. Nu te mai desconsidera.

Capricorn: O sumă de bani te ajută să fii din nou la zi cu datoriile. Acest lucru te face fericit. Altă dată fii mai precaut și nu îți mai da salariul pe lucruri inutile.

Vărsător: Vacanța îți bate la ușă. Bagaje, stres și nerăbdare. Trebuie să ai grijă și de sănătatea ta. Relaxează-te mai mult.

Pești: În prima parte a zilei, te întâlnești cu o persoană care prin simpla prezență te inspiră și te ajută să te orientezi mai bine în viață. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 12 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 11 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 10 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 09 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 08 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 06 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 05 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 04 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 03 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 02 Mai 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.8563 secunde