Horoscop

257
Horoscop - horoscop-1503938281.jpg

Articole recomandate

Berbec: În prima parte a zilei este posibil să fiți excesiv de sensibil și să resimțiți o stare de confuzie. Nu este exclus ca relațiile cu cei din jur să se tensioneze din cauza unor neînțelegeri.

Taur: S-ar putea să deveniți irascibil din cauză că nu reușiți să terminați la timp o lucrare importantă. Ținând cont că vă lipsește simțul practic, ar fi bine să amânați activitățile dificile.

Gemeni: Dacă aveți de gând să renegociați anumite chestiuni cu implicații financiare la locul de muncă sau în afaceri, azi nu este momentul potrivit. Șansele de a obține ceea ce doriți sunt mici, dar riscul de a tensiona relațiile cu superiorii sau cu asociații sunt mari.

Rac: Dimineață s-ar putea să fiți deosebit de sensibil și să nu vă puteți concentra, riscând să nu luați cele mai bune decizii. Vă recomandăm să evitați activitățile dificile, care necesită putere de concentrare.

Leu: Vă sfătuim să amânați discuțiile importante în plan profesional sau în afaceri, fiindcă există riscul unor neînțelegeri cu consecințe mai mult sau mai puțin grave pe termen lung.

Fecioară: În prima parte a zilei se pare că sunteți indispus sau resimțiți o stare de confuzie și riscați să tensionați relațiile cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri.

Balanță: La locul de muncă sau în afaceri, o persoană cu autoritate ar putea încerca să își impună punctul de vedere. Vă sfătuim să nu provocați o controversă.

Scorpion: Este posibil să faceți cunoștință cu o persoană care are experiență în domeniul dumneavoastră de activitate și ar putea să vă fie de ajutor în viitor. Eastrolog.ro vă recomandă prudență și diplomație.

Săgetător: În prima parte a zilei este posibil să nu fiți în apele dumneavoastră și să nu vă simțiți în stare de efort intelectual. Cauza ar putea fi oboseala acumulată în ultima vreme.

Capricorn: Contextul astral al zilei v-ar putea induce o stare de nervozitate din cauza căreia există riscul să provocați o ceartă cu un coleg de muncă sau un partener de afaceri.

Vărsător: Este posibil ca simțul practic și capacitatea de concentrare să fie diminuate. Ar fi bine să amânați activitățile dificile și deciziile importante. A doua parte a zilei este favorabilă călătoriilor scurte.

Pești: La locul de muncă sau în afaceri, s-ar putea să aveți de finalizat o activitate importantă la care lucrați de mai mult timp. Ar fi bine să nu vă grăbiți și să aveți grijă să evitați o ceartă cu un coleg. 

(sursa: www.eastrolog.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 26 August 2017
Stire din Fun : Horosocop
Vineri, 25 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 24 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 23 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 22 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 21 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 19 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 18 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 17 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.3659 secunde