Horoscop

250
Horoscop - horosco-1504696082.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este momentul să vă bucurați de realizări deosebite pe toate planurile. În partea a doua a zilei, plecați într-o călătorie neplanificată. Totul se va termina cu bine. Vești bune veți primi și din partea rudelor. 

Taur: Dorința de muncă vă determină să vă gândiți la o investiție pe termen lung. Partenerul de viață vă susține și totul devine mai ușor. Roata s-a întors exact la fix.

Gemeni: Este momentul prielnic să vă ocupați de o problemă de care nu ați avut timp până acum. Sfaturile prietenilor sunt foarte bune, de aceea nu trebuie să le neglijați. 

Rac: Abilitățile de comunicare vă ajută să stabiliți noi relații. Încep să apară rezultatele financiare ale muncii depuse în ultima vreme, ceea ce vă va mulțumi. Atenție mare la epuizare, căci nu este de glumit cu oboseala.

Leu: Astăzi, aveți energie din plin și puteți să rezolvați tot ce v-ați propus. Pe plan financiar, nu stați foarte bine, dar situația se va remedia. Vă puteți baza pe sprijinul unui prieten mai vechi. 

Fecioară: Activitățile pe care le demarați astăzi la locul de muncă vă vor pune într-o lumină favorabilă. Este o perioadă bună pentru a începe studiul, dar și pentru comunicare cu persoanele mai tinere.

Balanță: Sunteți într-o formă intelectuală de zile mari și reușiți să le oferiți sfaturi utile prietenilor. Aveți grijă să nu faceți promisiuni pe care nu sunteți sigur că le veți putea respecta.

Scorpion: Experiența de viață vă ajută să rezolvați problemele care apar din senin. Dacă vă implicați într-o afacere care presupune riscuri financiare, indicat ar fi să vă consultați cu partenerul de viață. 

Săgetător: Cheful de muncă vă este perturbat de micile probleme care apar în relațiile parteneriale. Dacă reușiți să vă concentrați suficient, puteți obține câștiguri financiare. 

Capricorn: Vă adaptați cu ușurință la noile situații și reușiți să rezolvați multe dintre problemele casei. Inspirația vă ajută să le dați sugestii excelente celor care vă solicită sfaturi. 

Vărsător: Se arată o zi bună pe toate planurile. Aveți ocazia să obțineți câștiguri financiare mari și să vă afirmați în societate. Cu sănătatea nu stați foarte bine, dar nu este o situație de speriat.

Pești: Porniți o afacere care vă va aduce în scurt timp avantaje materiale consistente. Spre seară, o cunoștință vă propune o colaborare pe termen lung. Este bine să acceptați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 05 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 04 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 02 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 01 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 31 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 30 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 29 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 28 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 26 August 2017
Stire din Fun : Horosocop
Pagina a fost generata in 0.4191 secunde