Horoscop

263
Horoscop - horosco-1505130327.jpg

Articole recomandate

Berbec: De când ideile celor din jur au devenit mult prea importante pentru tine, parcă entuziasmul de a lucra în colectiv a crescut. Îi completezi pe cei din jur, iar ajutorul tău este chiar de bază. Ai grijă să nu deranjezi prea mult, că vei strica relații. 

Taur: Ziua de azi te face să crezi că va fi mai bine. Și mare dreptate ai avut. Primești ajutor din toate părțile și te descurci de minune cu noul proiect la care ai început să lucrezi. Ai grijă ce speculații faci.

Gemeni: Întâlnirile de azi sunt perfecte, mai ales pe plan financiar. O sumă de bani la care nu mai sperai îți este restituită, motiv pentru care vei fi inimaginabil de bucuros. Ai grijă data viitoare cui împrumuți bani.

Rac: Cum era de așteptat, speculațiile s-au transformat în realitate. Este incredibil cât de mare este puterea ta de a intui lucrurile. O veste bună te bucură mult. Ai grijă să nu jignești!

Leu: Prima parte a zilei este un dezastru pentru tine. Nu reușești să te trezești și nici să faci prea multe chestiuni utile. Adună-te și încearcă să duci la bun sfârșit lucrurile de care trebuie să te ocupi.

Fecioară: Zâmbetul de pe chip îți dispare în momentul în care afli că ai o datorie de plătit. Pentru că nu ai nici cea mai mică idee despre ce ar putea fi vorba, începi să faci săpături. 

Balanță: Demersurile tale rămân fără ecou, deoarece există o persoană cârcotașă care nu vrea sub nicio formă să îți recunoască adevărata valoare. 

Scorpion: Nu te lăsa intimidat de criticile celor din jur, pentru că majoritatea sunt rezultatul invidiilor și răutăților. Dacă tu știi că ești în stare de orice, nu renunța!

Săgetător: Te-ai închis în lumea ta și nu mai vrei să dai ochii cu nimeni. Nimic nu te mai mulțumește, și orice ai face nu este bine. Încearcă să faci un triaj printre cei care îți tot dau sfaturi.

Capricorn: Ziua de azi este una dintre cele mai bune din săptămână. Toate merg cum ai sperat, iar veștile bune se țin lanț de tine. Ai mare grijă la starea de sănătate, căci nu traversezi cea mai bună perioadă.

Vărsător: O problemă de sănătate te oprește în casă, azi. Mergi urgent la medic, până situația nu se va înrăutăți! Pe plan financiar se anunță o perioadă prosperă.

Pești: Acceptă că în viață nu este totul roz. Traversezi o perioadă nefastă, dar vei fi bine în final. Vei avea multe de învățat din această experiență. Vă recomandăm să dați dovadă de mult calm.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 11 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 08 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 07 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 06 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 05 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 04 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 02 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 01 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 31 August 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5694 secunde