Horoscop

257
Horoscop - horosco-1505824479.jpg

Articole recomandate

Berbec: Dacă ești căsătorit sau implicat într-o relație stabilă, relația ta cu partenerul de viață va fi în continuare nemulțumitoare. Ai grijă cum gestionezi situația.


Taur: Lucrurile îți vor ieși mai greu astăzi și va trebui să muncești mult pentru orice activitate. Răbdarea și perseverența vor trebui puse pe primul plan.


Gemeni: Relația cu partenerul de viață s-ar putea deteriora. Discuțiile cu el te vor nemulțumi, dar spre sfârșitul zilei situația se va ameliora treptat.


Rac: Vrei să-ți pui în practică tot felul de proiecte pe care vei dori să le ții secrete un timp, dar ar fi bine să fii prudent. Șansa te-ar putea ajuta la începutul zilei cu condiția să gândești fiecare mișcare cu atenție.


Leu: Ai putea semna un acord sau te-ai putea implica într-o colaborare. Oricum, șansa te va însoți în prima jumătate a zilei, așa că proiectele tale ar putea înregistra o reușită.


Fecioară: Farmecul personal va ieși în evidență și te vei
bucura de aprecierile persoanelor de sex opus stârnind gelozia partenerului.


Balanță: Activitățile sociale și relația cu prietenii vor fi importante pentru tine, dar nu vei avea foarte multe satisfacții în aceste domenii. Mai bine te concentrezi pe studii.


Scorpion: Activitățile intelectuale te vor favoriza, așa că dacă ai de făcut o lucrare mai dificilă sau dacă ai de dat examene, rezultatele vor fi mulțumitoare. 


Săgetător: Intuiția și creativitatea ar putea juca un rol important în deciziile pe care le vei lua în plan profesional începând de astăzi. Interesul pentru carieră se va accentua.


Capricorn: Neplăcerile cu care te-ai confruntat până acum în familie vor continua să te apese, dar vei reuși cu mai multă ușurință să găsești soluții.


Vărsător: Popularitatea ta va fi în continuă creștere și oriunde te vei duce te vei bucura de simpatia celor din jur. Activitățile sociale te vor favoriza și-ți vor da ocazia să te simți în largul tău.


Pești: Vei avea parte de multă alergătură pentru a-ți îmbunătății situația financiară. Pe de altă parte, sunt mari șanse să câștigi niște bani datorită rezultatelor dintr-o activitate intelectuală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 19 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 18 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 16 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 15 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 14 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 13 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 12 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 11 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 09 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 08 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.6151 secunde