Horoscop

270
Horoscop - horosco-1506257091.jpg

Articole recomandate

BERBEC: Lucrurile merg bine pentru tine pe plan sentimental. Comunicarea este cheia succesului. Încearcă să iei decizii care să aibă urmări bune pe termen lung.
 
TAUR: Ai o stare bună astăzi, dar cei din jurul tău nu se simt la fel. Buna ta dispoziție poate fi în pericol. Spre seară, ieși cu niște prieteni pe care nu i-ai mai văzut. 


GEMENI: S-ar putea să se aprindă niște conflicte în relațiile dintre membrii familiei tale. Ar fi bine ca tu să fii liantul dintre ei. Nu lua apărarea nimănui, pentru a evita să fii atras și tu în conflict. 


RAC: Îți este ceva mai greu să te integrezi în atmosfera de la serviciu. Nu ai chef să faci nimic. Nici starea necesară de a ieși în oraș nu o ai. Ți-ar prinde bine o pauză de la rutina zilnică. 


LEU: Ești foarte iritat azi. Dacă reușești să te calmezi, totul se va termina cu bine. Încearcă să nu te cerți cu nimeni la locul de muncă. Ar fi bine să alungi gândurile negative. Nu este nimeni vinovat pentru ce ți se întâmplă. 


FECIOARĂ: Nu de puține ori ai tendința de a îi critica pe ceilalți într-un mod sincer și direct. Astăzi poți afla că un prieten a fost extrem de deranjat de atitudinea ta sau că cineva drag te evită.


BALANȚĂ: Ai ajuns într-un moment în care nu mai ai răbdare să explici altora de ce ai luat unele decizii. Astăzi, însă, este cazul să te gândești de două ori la asta, pentru că cineva drag își formează o părere greșită despre tine. 


SCORPION: Ai o zi bună, în general, pe care puține lucruri ar putea să o strice. Există șanse mari să primești o invitație din partea cuiva drag pe care nu l-ai mai văzut de mult timp. 


SĂGETĂTOR: Ești proaspăt îndrăgostit, însă trebuie să cobori cu picioarele pe pământ măcar din când în când. Astăzi ar fi momentul ideal. 


CAPRICORN: Ai bagajele făcute, harta pusă în geantă? Trebuie să pleci undeva și să te relaxezi. Lasă gândurile negre deoparte. Bucură-te că ai această oportunitate să evadezi. 


VĂRSĂTOR: Astăzi ești cea mai organizată persoană din lume. Pentru că doar tu poți face unele lucruri perfect. La serviciu, preiei un proiect care îți va aduce satisfacții pe măsura eforturilor depuse. 


PEȘTI: Este una dintre acele zile în care ai de luat o mulțime de decizii și nu știi pe care drum să o iei. Încearcă să ceri sfatul și altor persoane în măsură, mai ales dacă anumite situații nu te privesc doar pe tine.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 22 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 21 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 20 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 19 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 18 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 16 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 15 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 14 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 13 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.4355 secunde