Horoscop

242
Horoscop - horoscop-1508762871.jpg

Articole recomandate

Berbec: De dimineață vă pune pe gânduri o veste neplăcută, legată de relațiile sentimentale. Vă sfătuim să fiți prudent, indiferent de ce se întâmplă. Nu faceți persoanei iubite promisiuni pe care să nu le puteți respecta!

Taur: Aveți ocazia să începeți o afacere profitabilă. Ca să nu riscați nimic, vă recomandăm să acceptați ajutorul unui prieten apropiat..

Gemeni: Este posibil să aveți probleme cu banii, motiv pentru care nu vă simțiți în largul dumneavoastră la o petrecere. Încercați să vă păstrați echilibrul și să nu exagerați!

Rac: S-ar putea să vă certați cu persoana iubită, pentru că vreți să renunțați la o excursie. Se pare că astăzi nu aveți succes nici în afaceri.

Leu: După o perioadă dificilă pe plan sentimental și financiar, aveți un succes nesperat. Climatul general vă este favorabil. Nu încercați să vă impuneți punctul de vedere!

Fecioară: Sunteți pus în fața unei decizii dificile. Riscați ori o ceartă serioasă cu partenerul de viață, ori ruperea relațiilor cu un prieten apropiat. Vă sfătuim să aveți grijă de sănătate.

Balanță: Puteți avea o zi bună pe plan financiar, însă trebuie să vă controlați tendința de a critica tot ce se petrece în jur. Ca să nu ajungeți la certuri, vă sfătuim să fiți mai diplomat cu prietenii și cu partenerul de viață.

Scorpion: Sunteți inventiv și ambițios, atuuri pe care le puteți folosi în activitatea profesională și în afaceri. Astăzi puteți avea succes în tot ce faceți.

Săgetător: Plecați într-o călătorie în interes familial, care s-ar putea să nu decurgă așa cum ați dorit. Nu-i reproșați nimic partenerului de viață!

Capricorn: În prima parte a zilei sunteți irascibil din cauza problemelor de serviciu. După-amiază vă simțiți bine împreună cu prietenii care vă vin în vizită. S-ar putea să plănuiți o excursie.

Vărsător: S-ar putea să aveți de ales între stresul unei afaceri noi, împreună cu un prieten, și siguranța locului de muncă. Vă sfătuim să nu vă grăbiți.

Pești: De dimineață sunteți nervos pe partenerul de viață, pentru că a cheltuit prea mult. Puteți să evitați o ceartă cu persoana iubită dacă renunțați să mai fiți încăpățânat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 20 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 19 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 18 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 17 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 16 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 14 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 13 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 12 Octombrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4775 secunde