Horoscop

198
Horoscop - horoscop3-1518707929.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sunt mari șanse de a pleca într-o călătorie peste hotare. Aveți mare grijă la buget, pentru că vă așteaptă cheltuieli destul de mari. Cu sănătatea stați bine.

Taur: O rudă de care și uitaseți vă trimite un mesaj. Și ce mesaj! Sunteți unicul moștenitor al unei averi impresionante. Nici dacă ați fi câștigat la loto nu ați fi avut atât de mult noroc. Cine acolo sus vă iubește!

Gemeni: Succesul dumneavoastră pe plan profesional nu este privit cu ochi buni de cei din jur. Lumea e invidioasă, chiar răutăcioasă, dar nu trebuie să vă faceți probleme. Răspundeți-le cu mult calm!

Rac: Este o perioadă propice pentru a vă găsi jumătatea. Dacă aveți o iubită, e timpul să o cereți în căsătorie, iar dacă nu aveți una, așteptați-vă la o dragoste la prima vedere. Cupidon vă dă târcoale și săgețile lui ating ținta!

Leu: Ești o veritabilă forță a naturii. O fiară chiar, care sfâșie fără milă totul în jurul său. Atenție însă, să nu rămâneți singur, să nu vă părăsească toți cei din jur. Încercați să faceți distincție între bine și rău!

Fecioară: Acordați mult prea mult timp problemelor de la serviciu și vă neglijați familia. Se recomandă o mică vacanță, la munte sau chiar într-o țară străină, departe de stresul cotidian. S-ar putea să aveți o mare surpriză în această călătorie.

Balanță: Gelozia, bat-o vina! Îți suspectezi partenerul de viață de fel de fel de lucruri și, în loc să te canalizezi pe aspectele esențiale ale vieții, pierzi timpul cu prostii. Consultă un psiholog!

Scorpion: Ai atât de multe lucruri de rezolvat, încât nici nu mai știi cu ce să începi și cu ce să termini. Trage aer în piept, respiră adânc, oxigenează-ți creierii și consolează-te cu ideea că tot tu trebuie să rezolvi. Succes!

Săgetător: Rău faci, rău găsești. Bine faci, bine găsești. Singur îți alegi în ce categorie te încadrezi. E timpul de meditație și vei descoperi singur răspunsul la toate întrebările.

Capricorn: Intri într-o competiție pe plan profesional și, dacă nu ești atent la detalii, riști să o dai în bară. Concentrează-te pe cerințe și nu uita că acest pas poate însemna mult în carieră.

Vărsător: Se apropie primăvara, iar acest lucru nu poate decât să te bucure. Ai toate șansele să pleci într-o excursie, alături de prieteni. Cu banii stai bine, așa că nu ai de ce să îți faci griji.

Pești: Este o perioadă propice investițiilor. Știți cum e vorba: ce semeni, aia culegi! Cei care vor risca vor avea numai de câștigat, cu condiția ca totul să se facă în limita legii. Evitați speculațiile!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 15 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 14 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 13 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 12 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 10 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 09 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 08 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 07 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 06 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 05 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5611 secunde