Horoscop

189
Horoscop - horoscop3-1520341658.jpg

Articole recomandate

Berbec: Astăzi, ai în plan câteva lucruri foarte bine gândite. Vrei cu orice preț să nu te faci de râs, motiv pentru care ai muncit din răsputeri. Vestea bună este că te vei face remarcat, vestea proastă este că oboseala te va ține în casă câteva zile.

Taur: Te-au apucat remușcările după ce ai cam dat-o în bară cu al tău comportament arogant. Ai două variante: ori te schimbi și îți recâștigi prietenii, ori rămâi singur și vei plânge că nu ai noroc în viață.

Gemeni: Nu mai ai nevoie de prezentări prea multe, căci la locul de muncă ești un adevărat zeu. Toată lumea te divinizează și pe bună dreptate. Totuși, ar trebui să mai împărtășești din experiență și celor mai tineri.

Rac: Ai făcut o promisiune și acum ai aflat că persoana respectivă este supărată că nu ți-ai ținut cuvântul. Pentru că această practică a devenit ritual pentru tine, ar trebui să faci schimbări în viața ta.

Leu: Curios din fire, vei adresa câteva întrebări care vor supăra pe cine nu trebuie. Până la urmă, nu trebuie să te blamezi. Asta ai simțit să spui, asta ai spus. Totuși, încearcă să rărești momentele de sinceritate.

Fecioară: Nu este de mirare că niciun coleg nu mai vrea să stea de vorbă cu tine. Află că motivul principal este indiscreția ta. Ar trebui să încerci să fii mai modest și mai tolerant. Viața celorlalți nu este un subiect de analiză!

Balanță: Ai multe treburi pe cap și energia ta nu mai este la cote ridicate. Ai putea încerca câteva trucuri pentru a-ți recăpăta forța interioară. Până la urmă ce te costă să fii mai încrezător în puterile tale.

Scorpion: Astăzi este ziua ta de leneveală. Paradoxal, te-a lovit cheful de muncă. Nu este un lucru rău, important este că la finele zilei te vei bucura de un rezultat pur și simplu minunat.

Săgetător: Lasă orgoliul deoparte și devino acel om care ai fost odată. Oamenii din jur au nevoie de tine așa cum ești, motiv pentru care te vor susține. Ai mare atenție la sfaturile pe care le pui în practică.

Capricorn: Ești la răscruce de drumuri și nu ai idee încotro să o iei. Decizia ta trebuie să fie una foarte bine gândită, căci în mâinile tale stă viitorul unui colectiv întreg. Ai mare grijă!

Vărsător: Nu mai căuta vinovați pe toate drumurile. Ești singurul responsabil de viața sa, nu uita acest lucru. Minunat este că încrederea în propria persoană este ridicată, motiv pentru care progresele nu vor întârzia să apară.

Pești: Atunci când crezi că tu ești singurul care are dreptate într-o problemă apărută la locul de muncă, s-ar putea să greșești. Sfatul nostru este să asculți mai multe păreri, doar așa vei afla cum stau lucrurile de fapt. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 05 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 03 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 02 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 01 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 28 Februarie 2018
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 27 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 26 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 24 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 23 Februarie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.2569 secunde