Horoscop

213
Horoscop - horoscop3-1520859401.jpg

Articole recomandate

Berbec: Îndrăznești să faci o serie de afirmații la locul de muncă ce par că-i deranjează pe șefi. Ai impresia că ești un soi de erou, căci colegii tăi nu au avut curaj să spună ce gândesc. Este foarte bine, ești pe un drum perfect.

Taur: La capitolul diplomație stai destul de rău, astfel că nu reușești să colaborezi cu cei din birou. Îți ieși ușor din fire și refuzi să faci lucrurile așa cum vor ei, pentru că simți că tu ai dreptate.

Gemeni: Dovedește-le celor din jur că îi apreciezi pentru eforturile pe care le fac pentru că altfel indiferența ta îi va îndepărta. A le arăta celor din jur că ai nevoie de ei, este un gest uman și nu un semn de slăbiciune.

Rac: Ai primit extrem de multe promisiuni cu privire la un job pe care îl dorești, doar că nu știi exact când se vor materializa. Parcă bați pasul pe loc și te simți dornic să faci o schimbare pe plan profesional. 

Leu: Decizii importante trebuie luate astăzi, căci cheltuielile pe care le ai par uriașe. Vorbești și cu ceilalți membri ai familiei, iar ei se declară uimiți de noua ta atitudine.

Fecioară: Faci din țânțar armăsar și uite așa reușești să îi îngrijorezi pe cei dragi fără să ai un motiv întemeiat. Înainte să stârnești panică printre ei gândește-te dacă nu cumva chiar tu îți faci griji majore fără să ai motive. 

Balanță: Pe plan afectiv ai nevoie de o schimbare care să ofere mai multă dinamică relației în care ești implicat. Tu și partenerul de viață v-ați lăsat pradă rutinei și acum sunteți lipsiți de orice fel de chef de viață.

Scorpion: Vezi cum prietenii își văd de viața lor în timp ce tu ești confuz cu privire la ceea ce vrei să faci. Nu îi poți acuza că nu îți sunt alături, căci unele probleme trebuie să ți le rezolvi de unul singur. 

Săgetător: Veștile care vin de la locul de muncă nu sunt deloc de bun augur. În aceste condiții, faci eforturi considerabile pentru a le atrage șefilor atenția cu privire la rolul tău.

Capricorn: Ar trebui să amâni pe cât posibil luarea deciziilor pentru că astăzi nu ești foarte realist. Ești înclinat să faci alegeri impulsive, care pe termen lung te vor afecta foarte mult. 

Vărsător: Persoanele din jurul tău devin imprevizibile, așa că te vor uimi cuvintele lor și mai ales nemulțumirile pe care le au legate de tine. Până acum nu ți-au făcut vreun reproș, iar acum vine o avalanșă de nemulțumiri pe nedrept.

Pești: Îți consumi energia într-un mod neplăcut, muncind pentru alții. Nimeni nu face eforturi să ia decizii de unul singur, iar a-ți asuma responsabilitatea pentru ceea ce fac alții este extrem de obositor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Martie 2018
Stire din Fun : Sex pe gratis
Marţi, 13 Martie 2018
Stire din Fun : Ce faci când el  e băiatul mamei
Luni, 12 Martie 2018
Stire din Fun : Probleme la graniță!
Luni, 12 Martie 2018
Stire din Fun : Luna asta e gravă situația!
Luni, 12 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 10 Martie 2018
Stire din Fun : Cel mai prost copil din lume?!
Sâmbătă, 10 Martie 2018
Stire din Fun : Unul mai idiot ca altul
Pagina a fost generata in 1.646 secunde