Horoscop

210
Horoscop - horoscop3-1525612239.jpg

Articole recomandate

Berbec: Este posibil să primiți o ofertă interesantă de muncă și vă este foarte greu să alegeți dacă îi dați curs sau nu. Ideal ar fi să nu te grăbești cu răspunsul.

Taur: Sunt șanse mari să aveți o discuție aprinsă cu partenerul de viață din pricina investițiilor financiare. Încercați să nu dați curs unui eventual conflict ce nu v-ar aduce niciun beneficiu în relație.

Gemeni: Veți primi o veste plăcută în legătură cu o persoană cu care ați avut mai demult o relație sentimentală. Cu toate acestea, cuvântul de ordine este prudența, deoarece timpul a trecut și oamenii se schimbă.

Rac: S-ar putea ca superiorii să vă reproșeze că nu ați făcut bine treaba sau că nu ați respectat un termen de predare. Cel mai bine ar fi să vă susțineți cauza cu calm. Nu vă descărcați nervii în familie!

Leu: Se va ivi oportunitatea de a călători în interes personal sau de afaceri. Familia ar putea fi nemulțumită că aveți alte planuri. De aceea, va trebui să fiți diplomat și să găsiți o soluție de compromis.

Fecioară: S-ar putea să vă confruntați cu mici dificultăți financiare. Din cauza lor, este posibil să nu vă simțiți prea bine într-un grup de prieteni. Indicat ar fi să evitați discuțiile în contradictoriu.

Balanță: Relația cu partenerul de viață ar putea să se tensioneze dacă refuzați să mergeți în vizită la rude. Întotdeauna este loc pentru un mic compromis.

Scorpion: Este posibil să fiți indispuși din cauza unor schimbări surprinzătoare la locul de muncă. Cel mai bine ar fi să nu vă manifestați nemulțumirea într-un stil prea agresiv.

Săgetător: În plan relațional este posibil să fiți puși într-o situație dificilă. Partenerul de viață v-ar putea reproșa că dedicați prea mult timp activității profesionale sau afacerilor și neglijați problemele familiei.

Capricorn: Se anunță o zi foarte bună în plan intelectual, cu imaginație creativă și idei originale. Puteți să concepeți planuri de viitor ingenioase, însă nu ar fi indicat să luați deciziile în grabă.

Vărsător: Sunt șanse să primiți o sumă de bani sau să vi se propună o colaborare avantajoasă. De asemenea, s-ar putea să nu fie o zi foarte potrivită pentru a vă vizita prietenii. S-ar putea să vă reproșeze lucruri din trecut.

Pești: În plan profesional sau în afaceri aveți tendința să deveniți excesiv de critic. Poate ar trebui să fiți cât mai obiectiv, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări. Riscați să vă stricați relațiile cu colegii. Ar fi ideală o ieșire din rutina zilnică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 04 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 03 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 02 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 28 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 27 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 26 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 25 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 24 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 23 Aprilie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5526 secunde