Horoscop

281
Horoscop - horoscop3-1528027741.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai mare succes în afaceri, dar acest lucru ar putea da naștere la invidii. Nu intra în polemică, nu răspunde la provocări, vezi-ți doar interesul. Până la urmă, fiecare face și spune cât îl duce mintea.

Taur: E momentul să demarezi un proiect de anvergură. Te-ai pregătit, ai testat terenul, nu mai ai ce să aștepți. Sprijinul familiei este esențial, așa că de urgență convoacă-i pe toți la ședință și împărțiți sarcinile!

Gemeni: Astrele nu sunt tocmai favorabile. S-ar putea să ai probleme de sănătate sau să primești o veste neplăcută din partea unei rude la care ții mult. Important este să fii pregătit pentru orice situație.

Rac: Încearcă să fii mai tolerant cu cei din jur. Nu toți au capacitatea ta de a gândi rapid și de a lua decizii, așa că trebuie să te cobori la nivelul lor. De altfel, aceasta este cheia succesului!

Leu: Faci ce faci și tot la distracție îți este gândul. Tocmai ce ai încheiat mini-vacanța și deja faci planuri de călătorie. Partenerul de viață nu este foarte încântat și ar trebui să ții cont mai mult și de dorințele sale.

Fecioara: Norocul îți surâde și toate îți merg din plin. Te poți aștepta la o promovare la serviciu sau la un câștig la loto. Ai grijă cum gestionezi bugetul, pentru că vor veni și zile negre!

Balanță: Mare parte din timp ți-l petreci departe de cei dragi, care îți reproșează adesea acest lucru. Consolează-te cu ideea că se apropie vacanța de vară și că totul va reveni la normal.

Scorpion: Ai sădit sămânță de scandal? Culegi furtună! Te paște un conflict și nu se știe cum ieși din el. Un plus la capitolul diplomație ar fi binevenit.

Săgetător: Încearcă să te relaxezi mai mult, pentru că stresul din ultima perioadă și-a pus amprenta. Mergi la o piesă de teatru sau citește o carte bună. Vei vedea apoi lumea cu alți ochi.

Capricorn: Grijă mare la un personaj pe care îl considerai prieten, dar care abia așteaptă să te trădeze. Nu încredința nimănui mari secrete, pentru că s-ar putea să fii foarte dezamăgit.

Vărsător: Când te așteptai mai puțin, primești o veste mare. O moștenire, o mărire de salariu… Nu sună deloc rău! Poți da astfel drumul unei investiții la care visai de mult.

Pești: Nu te mai uita în urmă! Sunt lucruri din trecut care te pot afecta mult și care ar putea să îți taie din elan. Privește doar înainte, chiar dacă asta înseamnă sacrificiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 31 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 30 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 29 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 25 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 24 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 23 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 22 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 19 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 18 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 17 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 2.5942 secunde