Horoscop

274
Horoscop - horoscop3-1530109166.jpg

Articole recomandate

Berbec: Te așteaptă un moment de cotitură, dar vei controla perfect situația, cu atât mai mult cu cât vei beneficia de susținerea unui prieten apropiat. Vorba aceea: prietenul adevărat, la nevoie se cunoaște!

Taur: Se întrezărește o bună oportunitate de a încheia o tranzacție imobiliară. Cumperi un apartament la preț de chilipir sau vinzi o casă bătrânească pe care vei lua bani frumoși. Nu uita de aldămaș!

Gemeni: Organizează-ți mai bine activitățile cotidiene și nu-ți mai neglija familia. Mai ales copiii au mare nevoie de tine, nu numai colegii de la birou. Deci, atenție la priorități!

Rac: Nu ai mai fost de mult timp într-o călătorie în țări străine, dar nu fi trist: în scurt timp, vei urca în avion/autocar și totul va fi ok. Să ai buget pregătit pentru cadouri, cei din jur așteaptă și ei mici atenții.

Leu: Problemele de sănătate te hărțuiesc efectiv, dar, prins cu tot soiul de activități la serviciu, amâni vizita la cabinetul medical. Nu-ți neglija sănătatea, nimeni și nimic în lume nu merită acest sacrificiu.

Fecioară: Ai crezut că, alegând căi mai puțin ortodoxe, te vei pricopsi. Acum ai realizat că ai greșit și că trebuie să o iei de la capăt. Începe o lucrare serioasă, de la fundație, și vei avea succes deplin.

Balanță: Ai primit o cerere de prietenie/căsătorie și ești în cumpănă. Gândește-te mai repede și dă un răspuns, trenul acum e în gară, curând va pleca! Ține cont de ceea ce-ți dictează inima…

Scorpion: Trebuie să semnezi un contract foarte important, care îți poate schimba destinul. Fii pregătit pentru marea provocare, nu de multe ori în viață întâlnești asemenea oportunitate.

Săgetător: Îți ard călcâiele după o persoană dragă, dar care se pare că nu are ochi pentru tine. Concepe o altă strategie pentru a o cuceri, dar nu uita că, în primul rând, trebuie să te comporți natural.

Capricorn: Împunsături, urzeli, trădări. Ai grijă în ce combinații intri, pentru că efectele unor planuri răutăcioase pot fi unele la care nici nu te gândești. Să nu se întoarcă împotriva ta!

Vărsător: Ești tentat de o carieră în politică. Ai șarm, un bun discurs și te mai și uiți toată ziua la TV. Cei din jur te împing de la spate, pentru că și ei vor avea de câștigat de pe urma succesului tău. Analizează cu atenție înainte de a face pasul decisiv.

Pești: Te paște plafonarea! Desfășori zi de zi aceleași activități și nu mai progresezi deloc. Fă ce-oi face și sparge monotonia, mai ales că nici partenerului de viață nu-i surâde deloc această idee.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 26 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 25 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 23 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 22 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 21 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 20 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 18 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 16 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 15 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.5395 secunde