Horoscop

223
Horoscop - horoscop3-1528983898.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ai mare succes în negocieri. Este un atu pe care îl folosești de minune, iar efectele sunt cele scontate: victorii pe linie. Încearcă, totuși, să rămâi cu picioarele pe pământ!

Taur: Te-ai trezit cu un chef nebun de a face cumpărături sau schimbări prin casă. E bine să fii cumpătat, pentru că tentația de a cheltui pe lucruri inutile va fi enormă.

Gemeni: Fă ceva și revino pe linia de plutire în ceea ce privește bugetul. Muncește mai mult, dezvoltă noi parteneriate și nu uita că partenerul de viață are mari așteptări de la tine.

Rac: Acordă mai mult interes pentru opiniile celor din jur, chiar dacă la o primă vedere ar putea părea puerile. S-ar putea să se nască idei foarte bune.

Leu: Este posibil să primești un premiu foarte important, ca o încununare a activității depuse. Nu-i exclusă o avansare sau o mărire de salariu.

Fecioară: Ești pus pe flirtat, însă nu toată lumea are capacitatea de a înțelege modul tău de exprimare. S-ar putea să fii greșit perceput și să te alegi cu reclamații.

Balanță: Starea de nervozitate din ultima perioadă continuă, iar acest lucru nu este pe placul tău. Încearcă să te liniștești și apoi vei vedea lumea cu alți ochi.

Scorpion: Vei întâlni curând o persoană care îți va schimba viața. E posibil să fie chiar o rudă pe care nu o agreai prea mult, dar de care să faci bine să ții cont.

Săgetător: Ai o ușurință remarcabilă de a te achita de sarcinile de serviciu, însă acest lucru va stârni discuții în colectivitate. Nu băga în seamă toate cele auzite, în viață există și oameni răi.

Capricorn: Armonia în cuplu este puternic influențată de factori externi. Nu ar strica deloc să pui pe primul plan interesele partenerului de viață. Nu de alta, dar s-ar putea să regreți!

Vărsător: Nu stai deloc bine cu sănătatea! Te-a ajuns oboseala, așa că o mini-vacanță ar fi ideală. Fă-ți bagajele și… la tren!

Pești: Ai planuri mari, dar șansele de reușită sunt destul de reduse, pentru că vei întâmpina rezistență din partea unui partener. Dar nu dispera, lucrurile se vor așeza de la sine!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 14 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 13 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 12 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 11 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 09 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 08 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 07 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 06 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 05 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 04 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.8397 secunde