Horoscop

234
Horoscop - horoscop3-1528202022.jpg

Articole recomandate

Berbec: Omul sfințește locul, iar acest dicton ți se potrivește la fix. Ai harul de a transforma în aur lucrurile pe care pui mâna, așa că toată lumea dorește să te aibă prin preajmă. Profită de momentul bun!

Taur: Când credeai că totul e pierdut, iată că se ivește luminița de la capătul tunelului. Fii mai optimist, nu uita că pentru fiecare problemă există o soluție.

Gemeni: Pe plan sentimental, totul este perfect. Nu-i exclus să se lase cu o cerere în căsătorie, mai ales că ai așteptat de ceva vreme acest moment. Ascultă-ți inima, nu te va înșela!

Rac: Ești un uragan în miniatură, pentru că ți-ai propus să faci multe, dar rezultatele întârzie să apară. Ai mizat pe sprijinul celor din jur, dar aceștia nu sunt pe aceeași frecvență cu tine. Poate data viitoare!

Leu: Nu spune hop până nu ai sărit șanțul! Asigură-te că toate condițiile sunt îndeplinite și abia mai apoi desfă șampania. Pot apărea oricând surprize, și nu din acelea plăcute…

Fecioara: Farmecul tău aparte te diferențiază, te scoate în evidență în colectivitate. Te poți folosi de șarmul personal pentru a semna un parteneriat important, din care toată lumea va avea de câștigat. Succes!

Balanță: Fii prevăzător în această perioadă. Respectă legea și caută să eviți pe cât posibil speculațiile financiare. Nu uita că banii câștigați ușor se cheltuie și mai ușor.

Scorpion: Ești la capătul puterilor! Ai muncit mult în ultima perioadă, dar eforturile nu ți-au fost apreciate la justa valoare. Nu-i nimic, ia-ți o scurtă vacanță și răsfață-te în voie.

Săgetător: Suferi de cultul personalității. Vrei ca toată lumea să facă și să spună ca tine, dar nu toți sunt dispuși să-ți cânte-n strună. Fii mai tolerant și ține cont și de părerile celor din jur.

Capricorn: Trosnești, bufnești, te înfurii pentru că ești în întârziere cu un proiect important, dar nu aceasta este soluția. Un plus de organizare a activității nu ar strica.

Vărsător: Nu mai fi așa rece, dar și prea mult sentimentalism dăunează. Nu-ți afișa slăbiciunile, pentru că dușmanii abia așteaptă să profite și să te lovească. Se impune și o "curățenie" în lista de prieteni.

Pești: Fă ceva pentru a ieși din cotidian! Organizează un eveniment, chiar o petrecere alături de prieteni, totul pentru a sparge monotonia. Va genera energii pozitive, nebănuite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 04 Iunie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 31 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 30 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 29 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 25 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 24 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 23 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 22 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 19 Mai 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.0645 secunde