Horoscop

233
Horoscop - horoscop-1538396539.jpg

Articole recomandate

Berbec: Se întrezăresc drumuri scurte, astăzi. Poate fi vorba de vizite la prieteni sau rude apropiate sau poate ești nevoit să pleci în interes de serviciu. Indicat este să evitați deciziile majore, planurile de viitor sau orice fel de promisiune.

Taur: S-ar putea să primești o sumă de bani restantă sau un cadou consistent de la cineva apropiat. Nu pune la suflet ce se spune despre tine, mai devreme sau mai târziu se va afla adevărul.

Gemeni: Ai tendința de a fi retras și de a ieși din prim-plan. Te afli cu sănătatea într-un mic impas, însă trebuie să ai răbdare și să fii precaut. Dozează-ți eforturile, evită spațiile aglomerate și discursurile oficiale.

Rac: Începi ziua cu mult elan și o dorință puternică de a-ți rezolva lucrurile rămase neterminate. Ești plin de energie, iar acest lucru este ușor de observat. Cu toate acestea, evită să te implici în treburile celorlalți.

Leu: Ziua este favorabilă întâlnirilor cu prietenii dragi. Încearcă să trasezi linii clare între o relație de prietenie și una amoroasă. Nu lăsa lucrurile să creeze confuzie în jurul tău.

Fecioară: Sunt șanse mari să porți discuții acide cu unul dintre colegii tău sau chiar cu șefii. Primești reproșuri pe care nu le accepți, iar acest lucru te face vulnerabil/ă. Indicat ar fi să analizezi totul cu pur obiectivism.

Balanță: Ai un început de săptămână în care vei primi vești din alte țări, de la rude sau prieteni plecați în străinătate. Controlează-ți reacțiile, nu lua decizii după ureche sau pripite.

Scorpion: Dacă ai de achitat facturi, acum este momentul cel mai prielnic. Nu este indicat să faci investiții, ci doar să achiți datoriile pe care le-ai acumulat.

Săgetător: Ascultă cu atenție doleanțele partenerului de viață sau ale colaboratorilor și încearcă, pe cât posibil, să remediezi situația. Sunt momente care îți pot afecta randamentul pe toată durata acestei săptămâni.

Capricorn: Dozează-ți corespunzător eforturile înainte să clachezi definitiv. Vei avea foarte mult de lucru, iar energiile tale se vor termina, la un moment dat. Caută noi metode de a-ți reîncărca bateriile.

Vărsător: Ești pus pe șotii, iar cheful de distracții. Pe de altă parte, inima ta tânjește după un dram de iubire. Ceilalți se vor bucura de clipele petrecute alături de tine.

Pești: Indicat ar fi să vorbești mai mult cu membrii familiei. Ai multe lucruri de rezolvat cu ajutorul acestora. Planurile făcute pot suferi modificări pe parcurs, însă se vor îndrepta către aceeași direcție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 01 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 29 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 28 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 27 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 26 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 25 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 24 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 21 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 20 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5532 secunde