Horoscop

256
Horoscop - horoscop-1543768655.jpg

Articole recomandate

Berbec: Fii atent la detaliile pe care le prezinți oamenilor din jurul tău, pentru că cineva este mereu cu ochii pe tine, pregătit să te sancționeze. Fii precaut în tot ceea ce faci, ca să nu dai frâu liber discuțiilor. 


Taur: Cineva încearcă prin tot felul de metode să te intimideze. Îi recunoști superioritatea, dar, în loc să-l privești ca pe un exemplu demn de urmat, începi să te temi. Fii mai curajos! 


Gemeni: Nu te mai preface că ești fericit și că toate îți merg foarte bine. Încearcă să fii mai deschis, recunoaște când ceva nu e în regulă și acceptă sprijinul necondiționat pe care ți-l acordă prietenii. 


Rac: Ai foarte multe datorii, dar cum ești un om organizat, te vei întoarce un pic înapoi la ceea ce ai lăsat neterminat cândva. În final, va fi bine. 


Leu: Oricât ai fi tu de curios, dornic să știi tot ce se poate din orice domeniu, sunt totuși informații pe care nu le-ai aflat. Privește mai des în jurul tău. O să fii surprins! 


Fecioară: Ești genul de persoană care nu-și dorește să rămână cu restanțe, de aceea te apuci serios de treabă pentru a savura în liniște momentul de relaxare. 
Balanță: Uită de orgoliu și acceptă și condiții defavorabile, pentru că într-o zi vei fi recompensat triplu pentru eforturile tale. Niciun sacrificiu nu rămâne neplătit. 


Scorpion: Ai toate resursele necesare unei realizări depline, dar singurul lucru care îți lipsește este răbdarea. Fii perseverent și vei reuși. Pe plan sentimental, se anunță o cucerire! 


Săgetător: Vei afla multe lucruri noi de departe, iar acest lucru îți va da o stare de liniște și de mulțumire. Încearcă să transmiți aceste sentimente și celor din jur. Îți vor fi recunoscători! 


Capricorn: Ești plin de avânt încât ar fi bine să investești această energie fără margini într-o activitate cu adevărat complicată, pentru că rezultatele vor fi foarte bune. 


Vărsător: Unii oameni nu te cunosc suficient de bine și te pot judeca pe nedrept. Fii înțelegător. Vei realiza că intențiile lor nu au avut scop negativ. 


Pești: Ai ajuns în fața unui moment dificil pentru suflet. Vei trăi din amintiri frumoase o vreme. Încearcă să revii cu picioarele pe pământ cât mai repede, este mai bine așa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 03 Decembrie 2018
Stire din Fun : Bancuri
Luni, 03 Decembrie 2018
Stire din Fun : Aș vrea să te prezint nevesti-mii!
Joi, 29 Noiembrie 2018
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 29 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Apropourile soției!
Joi, 29 Noiembrie 2018
Stire din Fun : De ce să arunci un ceas pe geam?
Joi, 29 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Polițistul și oglinda
Joi, 29 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Moș Crăciun nu e surd!
Miercuri, 28 Noiembrie 2018
Stire din Fun : Îmi îmbăt iubita!
Pagina a fost generata in 1.3116 secunde