Horoscop

143

Articole recomandate

Berbec: Munca și starea de sănătate vor fi și mai strâns legate în perioada următoare. Dacă vrei să îți fie bine, este necesar să eviți excesele de autoritate și crizele de orgoliu.
Taur: Se coalizează cei care nu ți-au dorit niciodată binele sau, în cazul în care nu ai dușmani, încep să conteze foarte mult deciziile pe care le iau alții și te afectează și pe tine. 


Gemeni: Partenerul de cuplu va deveni mai vocal, poate și mai autoritar, iar asta se va întâmpla din cauza lipsei tale de reacție la solicitările sale. 


Rac: De astăzi începi să te ocupi de propria persoană, să îți aperi mai bine interesele și să respingi tot ce nu îți convine. Ar fi de dorit, totuși, să faci o selecție rațională a acestor porniri. 


Leu: Astăzi începi să vezi efectele unor decizii luate după capul tău, în chestiuni financiare și în cele care vizează orice alt fel de resursă vitală. 


Fecioară: Ești setat pe bani și orice alt fel de resurse, deși ești conștient că nu este o direcție constructivă. Poate ți-ar prinde mai bine să te orientezi spre muncă și spre păstrarea stării de sănătate. 


Balanță: Te ocupi cu toată seriozitatea de propria pregătire, de acoperirea unor goluri sau de o nouă specializare, una care să ți se potrivească mai bine decât cea actuală. 


Scorpion: De la cei din anturajul apropiat încep să vină sfaturi proaste, fără nici o bază, așa că ar fi bine să le tratezi ca atare și să îți vezi de treburile tale, cu calm și diplomație.


Săgetător: Începe o perioadă în care orgoliul te poate împinge la gesturi care vor face valuri, dar nu trebuie să uiți că unele dintre aceste valuri te pot doborî și pe tine. 


Capricorn: Casa și familia sunt pentru tine cea mai bună oglindă a priceperii și hărniciei de care ești capabil. Ar fi bine să rămână așa, măcar o vreme, și să nu devii o sursă de stres pentru apropiați. 


Vărsător: Te asociezi cu persoane care te atrag și pe care ai și motive serioase să le admiri, dar ar fi bine să fii prudent și să citești corect semnalele care vin de la acești oameni. 


Pești: Există riscul să adopți un comportament autoritar față de cei dragi, din cauza orgoliul, care va deveni din ce în ce mai intens, fără să îți dai seama de acest lucru. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 06 August 2019
Stire din Fun : Soțul bănuitor
Marţi, 06 August 2019
Stire din Fun : Ce dorințe ascunse au directorii?
Sâmbătă, 03 August 2019
Stire din Fun : Cum să îți organizezi bugetul
Sâmbătă, 03 August 2019
Stire din Fun : Soldații și papagalul
Sâmbătă, 03 August 2019
Stire din Fun : Business ca la carte
Sâmbătă, 03 August 2019
Stire din Fun : Avocații în pădure
Vineri, 02 August 2019
Stire din Fun : Cum să ajungă un negru în Rai?
Pagina a fost generata in 0.9863 secunde