HOROSCOP

178

Articole recomandate

Berbec: Te interesează resursele de orice fel, în special cele financiare. Ești decis să faci tot ce ține de tine pentru a-ți îmbunătăți viața, pe toate planurile. 


Taur: Îți revine curajul de a privi în față problemele, indiferent de complexitatea lor. Este posibil să simți și o revigorare generală, începând de astăzi. 


Gemeni: Începi să acorzi mai multă atenție anturajului apropiat, care te și atrage din ce în ce mai mult. Prietenii speciali aflați la distanță vor trece în planul secund. 


Rac: Este posibil să crească numărul solicitărilor la serviciu și, odată ce se întâmplă asta, să îți rămână mai puțin timp pentru familie, deși cei dragi au mare nevoie de tine. 


Leu: Relația cu familia se poate inflama din nou, deși credeai că vremurile tulburi s-au încheiat și te poți bucura de mai multă pace. Greșelile din trecut se plătesc! 


Fecioară: Este o zi pe care, cel mai probabil, o vei ține minte un timp, deoarece îți vine inima la loc și îți poți recăpăta liniștea sufletească în legătură cu unele dintre problemele urgente. 


Balanță: Tot ce este legat de copii, de activitățile din timpul liber, dar și de ceea ce te pasionează îți ocupă timpul. Acestea vor fi principalele preocupări în perioada următoare. 


Scorpion: Grupul de prieteni și de rude este din ce în ce mai interesant, unii vin cu propuneri îndrăznețe, alții își exprimă interesul pentru ele. Iar tu descoperi că ai o viață deloc plictisitoare. 


Săgetător: Te implici mai mult în muncă și rezultatele se văd imediat - în primul rând, printr-o mai bună organizare și o mai precisă repartizare a resurselor. 


Capricorn: Începe să se facă lumină în relațiile cele mai complicate și, cu această ocazie, vei descoperi și care sunt cele mai bune soluții pentru a le îmbunătăți. 


Vărsător: Se conturează noi posibilități de colaborare, asociere sau parteneriat, de pe urma cărora vei avea beneficii în perioada următoare. 


Pești: Se poate spune că, pentru tine, ziua de astăzi este specială, prin faptul că vei simți că revii la viață, îți revine dorința de a acționa neabătut și de a obține rezultate imediate.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 02 Decembrie 2019
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Luni, 02 Decembrie 2019
Stire din Fun : Țeapă! Care știuci?
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Pentru ce avea nevoie Bulă de 10 lei
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019
Stire din Fun : De ce plânge un moșneag pe o bancă
Vineri, 29 Noiembrie 2019
Stire din Fun : Bulă în concursul de parașutiști
Pagina a fost generata in 1.0871 secunde