Horoscop

179

Articole recomandate

Berbec: Nu vrei să fii diplomat, dar ți-ar fi deosebit de util în acest moment să adopți o atitudine mai detașată în relațiile cu toți cei din anturajul apropiat.


Taur: Pot trece pe lângă tine, fără să lase urme, impulsurile negative ale acestei zile, cu condiția să ții cont de interesele și de solicitările celor din jur.


Gemeni: Puțin îți pasă de reacțiile unor apropiați, dar acestea pot crea o reacție în lanț care să ducă la stricarea gravă a unor relații de care îți pasă.


Rac: Există riscul să refuzi interacțiunile, chiar și pe cele obligatorii, doar pentru că ți se pare că oamenii din jurul tău sunt nedrepți și nu vor să vadă calitățile pe care le ai, observă doar defectele.


Leu: Este o zi destul de obositoare, dar nu pentru că aduce un volum mai mare de muncă, ci pentru că te expune unor contradicții pe care nu vei dori să le tratezi cu diplomație sau bunăvoință.


Fecioară: O fărâmă de diplomație, de care faci rost pe ultima sută de metri, poate duce la rezolvarea unei probleme spinoase din familie, care ți-a dat destule bătăi de cap până acum.


Balanță: Te opui unor inițiative ale prietenilor sau protectorilor și bine faci. Ești clar dezavantajat de ele. Contează însă foarte mult și cum vei explica acest lucru.


Scorpion: Poți privi de la o oarecare distanță ceea ce se petrece în jurul tău, fără să intervii în vreun fel. Așa vei putea vedea și de ce unii dintre apropiați nu își găsesc locul.


Săgetător: Scotocești prin cămăruța secretă după dorințe neîmplinite, deși această preocupare te tulbură mai mult decât dacă ai lăsa situația așa cum este, fără să tulburi apele.


Capricorn: Există soluții pentru problemele pe care le descoperi astăzi, dar îți trebuie o atitudine constructivă, orientată spre rezolvări, nu nervi și revendicări care nu duc nicăieri.


Vărsător: La tine se află cheia dezamorsării unor conflicte care sunt pe cale să se reaprindă astăzi, pe fondul unor suprasolicitări psihice neprevăzute.


Pești: Ai în față o zi complicată, cu numeroase momente de zăpăceală, în care nu vei ști clar pe cine te poți baza și pe cine ar trebui să lași să își vadă de drumul său.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 01 Februarie 2020
Stire din Fun : Românul poate trece de orice test!
Sâmbătă, 01 Februarie 2020
Stire din Fun : Cât este ceasul?
Sâmbătă, 01 Februarie 2020
Stire din Fun : Cum decurge anchetarea unui țigan
Vineri, 31 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Vineri, 31 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Cine te-o fi pus oare să minți…
Joi, 30 Ianuarie 2020
Stire din Fun : Ce îl omoară pe un soț gelos?
Pagina a fost generata in 0.8532 secunde