Spuneți adio cozilor de la ușa Fiscului! Accesați Spațiul Privat Virtual!

280
Spuneți adio cozilor de la ușa Fiscului! Accesați Spațiul Privat Virtual! - spunetiadiocozilordelausafisculu-1580516285.jpg

Articole de la același autor

Prin intermediul Spațiului Privat Virtual, contribuabilii au posibilitatea de a obține online, de la Fisc, documente precum: adeverințe de venit, certificate de atestare fiscală, certificate de cazier fiscal, informații privind situația fiscală etc. 
De asemenea se poate verifica felul în care angajatorul a declarat contribuțiile la asigurările sociale, se pot obține informații privind situația fiscală sau chiar se pot realiza o serie de operațiuni precum depunerea unor declarații fiscale. Toate acestea sunt posibile prin serviciul Spațiul Privat Virtual, fără a mai fi nevoie de prezența contribuabilului la sediul organului fiscal competent. 


Documentele comunicate prin Spațiul Privat Virtual au aceeași valoare juridică, asemenea celor comunicate prin poștă sau la ghișeu. 


Serviciul Spațiul Privat Virtual este ușor de accesat, gratuit și disponibil 24 de ore din 24, atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice sau entităților fără personalitate juridică. 


Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați (la care este arondat și județul Constanța) invită contribuabilii să consulte rubricile special dedicate acestui serviciu online, pe site-ul ANAF. În secțiunea Spațiul Privat Virtual sunt publicate instrucțiunile pentru înregistrarea utilizatorilor și modul de folosire a Spațiului Privat persoane fizice, atât în format pdf, cât și în format video.


Totodată, unitățile ANAF pun la dispoziția contribuabililor calculatoare în sistem self service, în vederea accesării serviciilor oferite de ANAF. La cerere, contribuabilii vor fi îndrumați direct de către inspectorii fiscali în vederea îndeplinirii obligațiilor fiscale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6068 secunde