Horoscop

178

Articole recomandate

Berbec: Ai nevoie de o infuzie importantă de înțelepciune, nu pentru că ți-ar lipsi, ci pentru că ai tendința de a respinge gândurile cuminți, conforme cu bunul simț.


Taur: Cauți o idee de valoare care să te ajute să pui ordine în viața ta sentimentală, dar nu de idei ai nevoie acum, ci de mai multă sinceritate, în special față de tine.


Gemeni: Te poți trezi în situații foarte delicate, din cauza banilor sau a unor oameni care pretind că îți sunt prieteni, dar, de fapt, își urmăresc propriile interese.


Rac: S-ar putea să nu îți fie deloc pe plac faptul că trebuie să te ocupi de treburi care cer multă răbdare, atenție la detalii sau o dorință de perfecțiune care poate duce la rezultate deosebite.


Leu: Ai nevoie de limitele pe care ți le stabilești singur, fie și numai ca repere ca să poți evalua corect pașii pe care îi faci. Aceste limite se schimbă tot timpul, iar acum a venit vremea să le regândești.


Fecioară: Poți primi sfaturi bune de la cei din anturajul apropiat, dar trebuie să le și asculți și să le și evaluezi corect, ca să poți beneficia de conținutul lor prețios.


Balanță: Încerci să faci curățenie generală în toate domeniile din viața ta, dar nu este posibil acest lucru peste noapte și nu e deloc atât de simplu pe cât pare la prima vedere.


Scorpion: Te lași cuprins de dezamăgirile celor din familie, le adaugi și tu pe ale tale și iese din asta o combinație care nu e de folos nimănui și care întristează toată lumea.


Săgetător: Cu greu te adaptezi la cerințele acestei zile, dar îți va fi util să faci acest lucru, fiindcă astfel îți vei pune ordine în gânduri și vei deveni mai corect în dorințe și intenții.


Capricorn: Îți prinde bine realismul acestei zile, dar poți cădea în capcana unor griji care se tot repetă, fără să producă efecte pozitive, adică să te determine să le găsești soluții.


Vărsător: Este important să ieși din scenariul negativ generat de problemele din familie și să îi inviți și pe ceilalți la căutarea unor soluții pe care să le puneți în aplicare împreună.


Pești: Te vezi nevoit să cobori cu picioarele pe pământ și să te confrunți cu dereglări ale stării de sănătate pe care le-ai ignorat sau cu probleme la serviciu pe care le-ai minimalizat.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 03 Martie 2020
Stire din Fun : Iadul la români e diferit…
Luni, 02 Martie 2020
Stire din Fun : Rugăciunea la comuniști…
Sâmbătă, 29 Februarie 2020
Stire din Fun : Profesoara și logica matematică…
Pagina a fost generata in 2.357 secunde