Horoscop

190

Articole recomandate

Berbec: Azi ai nevoie de o dispoziție generoasă în tot ce este legat de muncă. În felul acesta, nu vei simți că faci cine știe ce efort și vei obține și rezultate bune.


Taur: Poate că nu controlezi mare parte din situațiile care te stresează în mod deosebit, dar o atitudine constructivă îți va fi de mare folos.


Gemeni: Îți faci iluzii, mai ales în legătură cu partenerii de cursă lungă – de exemplu, cel de cuplu. Va veni un moment în care te vei trezi la realitate și s-ar putea să nu fie o trezire plăcută.


Rac: Ai tendința de a cere de la fiecare membru al familiei mai mult decât poate să ofere, fie că e vorba despre resurse proprii, fie că este vorba despre înțelepciune sau bunăvoință.


Leu: S-ar putea să fii atât de prins în propriile ițe interioare, încât să nu mai observi ce se petrece în viețile celorlalți. Există și o parte bună în această situație.


Fecioară: Ești tentat să devii intransigent cu cei dragi și nu numai. Nevoia ta de ordine nu se va rezolva pe această cale, dimpotrivă, ai putea obține și mai multă dezordine.


Balanță: Cauți exemple în jur, dar sunt șanse mici să le găsești, așa că va trebui să te uiți în alte direcții după oameni cu adevărat valoroși pe care să îi urmezi.


Scorpion: Este foarte important să ai suficientă răbdare să aduni informațiile necesare înainte de a te apuca să tragi concluzii despre situațiile și persoanele care te neliniștesc.


Săgetător: Cauți noi modalități pentru a-ți recupera autoritatea pierdută în familie sau de la serviciu. Poate că nu de asta ai nevoie acum, ci, mai degrabă, de o nouă abordare a relațiilor cu cei din jur.


Capricorn: Poți privi această zi ca pe o nouă șansă de a începe să construiești cu cei din familie relații sincere, bazate pe dorința tuturor de a trăi în armonie și bună înțelegere.


Vărsător: Trebuie să recunoști, față de tine însuți, că ți-au ieșit în cale oameni speciali, care sunt dotați cu calități ce te-au ajutat să te pui în valoare și care pot face acest lucru și de acum înainte.


Pești: Au și cei dragi nevoile lor, nu numai tu, și de la asta ar trebui să pornești dacă vrei să îți evaluezi eforturile depuse pentru ei sau să pricepi de ce ți-ai epuizat resursele.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 05 Martie 2020
Stire din Fun : La spovedanie…
Joi, 05 Martie 2020
Stire din Fun : Vă bateți sau beți apă?
Miercuri, 04 Martie 2020
Stire din Fun : Vezi-ți de treburile tale!
Marţi, 03 Martie 2020
Stire din Fun : Iadul la români e diferit…
Pagina a fost generata in 0.7749 secunde