Horoscop

173

Articole recomandate

Berbec: Astăzi ai nevoie de o detașare reală de toate problemele relaționale, ca să eviți judecățile prea aspre la adresa apropiaților și să nu greșești față de ei.


Taur: S-ar putea să nu îți placă multe astăzi, mai ales în legătură cu cei dragi. Dacă reușești să înțelegi că multe din aceste neplăceri vin din prejudecățile tale, vei reuși să le depășești.


Gemeni: Este posibil ca, într-un moment de mare sensibilitate, să accepți și să asimilezi cele mai cuminți gânduri, pe care le-ai respins de multe ori până acum.


Rac: Te poate cuprinde o oboseală ciudată. Este consecința exagerărilor, nu neapărat a muncii. Va trebui să înveți, prin experiențe directe, cum să îți protejezi sănătatea de acum încolo.


Leu: Te simți stăpân pe propria viață, dar ar fi bine să nu mergi prea departe cu această atitudine, ca să nu ajungi la concluzii eronate. Riscul să se întâmple asta este destul de mare.


Fecioară: Tendința principală a zilei nu ți se potrivește absolut deloc, pentru că te îndeamnă la exagerări, la ieșiri temperamentale, iar de aici până la stricarea imaginii nu mai este mult.


Balanță: Ai nevoie de un moment de inspirație ca să uiți de toate neplăcerile trăite în ultima vreme și ca să poți schimba modul de abordare a situațiilor stresante.


Scorpion: Nu tot ce vine de la prieteni e bun, dar nici nu îți este de vreun folos să îi privești cu neîncredere pe toți. Poate ar trebui să iei în calcul faptul că oamenii mai și greșesc.


Săgetător: Tot ce planifici astăzi se poate răsturna, dintr-un motiv foarte simplu: tu vrei ceva, iar ceilalți vor altceva. Atitudinea ta rece nu îți va aduce nici un beneficiu.


Capricorn: Ai tot ce îți trebuie, poate mai puțin dispoziția necesară, pentru a face din ziua aceasta o succesiune de motive de bucurie. Ca să reușești, trebuie doar să asculți vocea propriei inimi.


Vărsător: Poate că acum este cel mai bun moment să ieși din starea de așteptare a unui comportament potrivit de la partenerii importanți – cel de cuplu, asociații și să le oferi un exemplu frumos.


Pești: Există și astăzi, exact ca ieri, o diferență mare între ceea ce simți nevoia să faci, inclusiv în relațiile cu cei din jur, și ceea ce așteaptă ceilalți de la tine.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 14 Martie 2020
Stire din Fun : Soția nu a făcut astăzi nimic
Sâmbătă, 14 Martie 2020
Stire din Fun : Povestea de noapte bună pentru maturi…
Sâmbătă, 14 Martie 2020
Stire din Fun : Iată la ce duce un nume scris greșit!
Vineri, 13 Martie 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Joi, 12 Martie 2020
Stire din Fun : Ce fumează Bulă?
Pagina a fost generata in 0.7182 secunde