Horoscop

173

Articole recomandate

Berbec: Poate că nu îți va plăcea oscilația pe care o aduce ziua de astăzi, dar dacă te gândești mai bine, vei descoperi că așa pot să apară idei și decizii bune.

Taur: Ai mare nevoie de momentul de generozitate pe care îl aduce ziua de astăzi. Cei dragi, dar nu numai ei, se vor bucura de acest moment.

Gemeni: Este o zi care te invită la discreție, dar nu la răceală sau la înstrăinarea de cei apropiați. Oricâte scuze crezi că ai avea, consecințele le vei suporta și tu.

Rac: Ai multe pe cap și la toate acestea se poate adăuga o oboseală suspectă, provocată, cel mai probabil, de nemulțumirile tale legate de muncă, de volumul de efort pe care trebuie să-l depui sau de relațiile nu tocmai cordiale cu șefii.

Leu: Partea bună din ființa ta îți poate asigura o zi frumoasă, pentru că te îndeamnă să te întorci la suflet, la ceea ce te ajută să înțelegi mai bine viața.

Fecioară: Poți face pace cu cei din jur, dacă asta dorești, chiar și în această zi, care ți se poate părea nepotrivită pentru așa ceva, fiindcă aduce o anume răceală în relații.

Balanță: Cobori cu picioarele pe pământ și s-ar putea să nu îți fie pe plac tot ce găsești. Buna dispoziție te va ajuta să le rezolvi însă pe toate, la timpul lor.

Scorpion: Este posibil să fii atras de gânduri pesimiste și din acest motiv să tinzi spre concluzii triste. Doar de tine depinde cum va evolua dispoziția ta de azi.

Săgetător: Poate fi o zi deosebit de agreabilă, dacă vei accepta să dai curs dorinței de a dărui din timpul tău, din energia ta și din atenția ta celorlalți.

Capricorn: Ai tendința de a reveni la un mod mai vechi, depășit, de a vedea viitorul propriu și pe al celor de care ai grijă. Ar fi bine, pentru toți cei din jur și implicit pentru tine, să reziști acestei tentații.

Vărsător: Ai de ales între a te concentra pe lipsa de seriozitate a unor apropiați și a duce la bun sfârșit planurile frumoase pe care ți le-ai făcut pentru azi. Este evident că a doua opțiune îți este recomandată.

Pești: Atmosfera devine mai rece și la serviciu, și acasă, iar pe acest fond poți ceda mai ușor tentației de a te purta cu asprime cu cei din jur, din motive care nu îți sunt clare nici ție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Martie 2020
Stire din Fun : Pe ăștia mai bine să nu îi minți!
Sâmbătă, 21 Martie 2020
Stire din Fun : Ion e un nesimțit!
Sâmbătă, 21 Martie 2020
Stire din Fun : Are importanță culoarea părului?
Sâmbătă, 21 Martie 2020
Stire din Fun : Blonda nu știe nici să copieze!
Vineri, 20 Martie 2020
Stire din Fun : Câinele e în panică!
Vineri, 20 Martie 2020
Stire din Fun : S-o deschide ori ba parașuta?
Pagina a fost generata in 0.7286 secunde