HOROSCOP

165

Articole recomandate

Berbec: Știi deja la ce să te aștepți din partea cunoscuților, a rudelor sau a prietenilor. Așa că nu vei fi surprins de ceea ce vor face aceștia în lunile următoare.

Taur: Deja erai confuz în tot ce este legat de cei dragi, dar astăzi se adaugă o nouă cerință, pe care va fi greu să o duci la îndeplinire: să îți dai seama care sunt adevăratele lor nevoi.

Gemeni: Încep să apară semne de uzură a stării de sănătate și a eficienței la locul de muncă. Ceea ce te obosește și te consumă nu e munca fizică sau efortul de orice fel, ci conflictele interioare.

Rac: Începe o perioadă destul de lungă în care starea de sănătate și munca pot deveni o sursă de stres importantă, una din cauza celeilalte sau independent.

Leu: Intri într-un con de umbră. De aceea, va trebui să schimbi abordarea situațiilor dificile, să fii tu cel care ține cont de ceilalți. La final, dacă procedezi cum trebuie, ai putea ieși pe plus.

Fecioară: Se poate spune că vine iarna în relația ta de cuplu și va trebui să faci ceva ca să limitezi efectele acestui proces, care va dura mai multe luni.

Balanță: Scapi de o presiune pe care abia acum o vezi la adevărata ei intensitate. Timp de mai multe luni, va trebui să fii foarte atent la felul în care îți gestionezi resursele de orice fel.

Scorpion: Este important ca în următoarele luni să nu aștepți să îți ofere alții ce ai nevoie sau să ceri ceea ce nu îți aparține ori nu ți se cuvine. Atenție mărită la împrumuturile de orice fel.

Săgetător: Încep să apară primele semnale din partea celor din anturaj care au tăcut până acum, dar au observat erorile tale și vor să îți vorbească despre ele. Ai face bine să-i asculți cu răbdare.

Capricorn: Începând de azi, vei avea acces mai ușor la resursele altora, dar se va limita numărul și amploarea planurilor pe care le poți concepe. Adică pe de o parte ți se dă, pe de alta ți se ia.

Vărsător: Se schimbă atmosfera din familie, fără vreun motiv clar, iar această schimbare va dura mai mult. Dacă nu îți convine, trebuie să iei măsuri, după cum te pricepi tu mai bine.

Pești: Astăzi, debutează o perioadă de câteva luni bune în care va trebui să fii mult mai atent la imaginea ta, la relațiile cu superiorii și la cele cu familia. Ai grijă ce spui și ce faci, mai ales în situațiile tensionate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 13 Mai 2020
Stire din Fun : Săraca femeie…
Sâmbătă, 02 Mai 2020
Stire din Fun : De unde cumpărăm brânză?
Pagina a fost generata in 0.8367 secunde