HOROSCOP

160

Articole recomandate

Berbec: O să vă rotunjiți veniturile cu banii din colaborări și o să vă faceți planuri pentru un proiect îndrăzneț. Se pare c-o să vă reorganizați la serviciu, o să aveți o altă echipă și va dura un pic până să vă rodați.

Taur: Poate-o să le cereți datornicilor banii pe care i-ați împrumutat c-aveți nevoie de ei și-o fi trecut prea mult timp de când tot zic că vi-i dau. O s-aveți multe de făcut și toate urgente.

Gemeni: Vă gândiți serios la căsătorie și anticipați cum o să arate toată petrecerea. Pe de altă parte, porniți de la zero într-o afacere și puteți avea mare succes.

Rac: Ați putea lua o sumă de bani și să mai lucrați și în paralel, dacă o s-aveți timp să vă descurcați mai bine cu finanțele. Aveți o relație bună cu șefii și poate le mai cereți niște înlesniri, veniți și cu idei surprinzătoare.

Leu: Vă pregătiți de plecare. Poate-o să vă-ncercați norocul într-o activitate care se află la mare căutare și să vă și meargă bine, dar, dacă nu vă simțiți împăcați cu situația, vă puteți întoarce la ce știți să faceți mai bine.

Fecioară: A sosit scadența și trebuie să vă achitați de o datorie, ca să puteți începe ceva nou-nouț. Vă recăpătați niște lucruri și o să le veniți în ajutor unor oameni care au nevoie de prezența voastră și poate chiar de un suport substanțial.

Balanță: Va trebui să luați o decizie referitoare la relația de cuplu, la o plecare și nu vă e prea clar ce trebuie făcut. Cineva cu care nu v-ați întâlnit de multă vreme reapare în peisaj, însă pare să se mai fi schimbat datele problemei, ale relației și o să dureze până vă regăsiți.

Scorpion: Aveți de rezolvat o problemă la notar, consultați un avocat și pregătiți și banii pentru taxe. O să trebuiască să vă-ngrijiți și de sănătate!

Săgetător: O să vi se propună un nou job și vedeți cum stați cu timpul, cu banii, să faceți cea mai bună alegere. Se poate să vă revizuiți atitudinea față de cineva care a lipsit din viața voastră și să vă păstrați obiectivitatea.

Capricorn: Comandați ceva pentru casă și vă ocupați în amănunt de reamenajare. Poate o să întâlniți un angajator care să se potrivească, nesperat de bine cu stilul vostru de lucru și să fie o colaborare de durată.

Vărsător: Vă decideți, în sfârșit, în privința copiilor, să știți la ce cursuri îi dați sau în grijă cui îi lăsați, dacă vă duceți la serviciu. Reluați o activitate recreativă, vă duceți la o sală de sport și vă puneți imaginația în slujba unei idei.

Pești: Faceți schimbări ca să puteți lucra și de-acasă, chiar dacă vă duceți la serviciu, niște modificări se impun. O să investiți bani în reamenajări interioare, exterioare, în funcție de buget, chiar fără mari pretenții, dar cât să vă simțiți confortabil cu toții la voi acasă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 19 Mai 2020
Stire din Fun : A rămas fără coronavirus
Pagina a fost generata in 1.3663 secunde