HOROSCOP

152

Articole recomandate

Berbec: Ești atras de orice subiect de discuție, atâta timp cât dialogul pe care îl porți este cu o persoană pe care o agreezi, de obicei, sau chiar îți este dragă. Se pot naște proiecte importante.

Taur: S-ar putea să te surprindă plăcut cheful de vorbă al unor apropiați care vor să lămurească probleme vechi, rămase nediscutate din lipsă de timp sau din alt motiv. Nu uita că toate problemele au și soluții.

Gemeni: Ai farmec, obții mult mai ușor ce îți dorești, dialogurile de orice fel te pot pune în valoare. De tine depinde cum vei fructifica potențialul pozitiv al acestei zile.

Rac: Poate fi o zi relaxantă, cu condiția să nu exagerezi cu solicitările la adresa celor din familie. Dacă vezi că nu sunt dispuși să facă ceva anume, mai bine îi lași în pace.

Leu: Te implici în tot ce se petrece sub ochii tăi, fără să faci vreo selecție. Poate e bine și așa, dar, dacă neglijezi obligațiile pe care ți le-ai asumat, nu mai e la fel de bine.

Fecioară: Este o zi în care poți străluci într-un anumit context, mai ales dacă ai vreo întâlnire importantă. Este esențial să fii onest și corect cu toată lumea.

Balanță: Dacă vrei neapărat, vei găsi și motive de ceartă cu partenerul de cuplu sau cu alte persoane importante din viața ta. Dacă nu vrei asta, vei avea parte de o zi agreabilă. Alegerea îți aparține.

Scorpion: Te consideri mai inteligent decât alții, pentru că reușești să faci rost de bani fără eforturi mari. Problema e că nici nu îi vei prețui prea mult, chiar din acest motiv.

Săgetător: Ești interesat de schimbarea unor aspecte de la locul de muncă sau poate chiar a locului de muncă în sine. Prioritățile sunt altele, poate chiar cele legate de sănătate.

Capricorn: Ai acces la persoane de care chiar aveai nevoie ca să poți face pași importanți înainte într-un proiect la care lucrezi din toată inima. Nu uita că succesul ți-l aduce munca în echipă.

Vărsător: Este posibil să aluneci în propria capcană dacă te lași prins în discuții interminabile, care te pot duce în direcții ciudate, răscolitoare. Pune accent pe lucrurile importante, nu te pierde în amănunte inutile.

Pești: Este important să îți prețuiești mai mult echilibrul interior decât orice satisfacție de moment. Discuțiile cu cei din familie pot duce la divergențe pe care le-ai anticipat deja. Fii puțin mai diplomat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 Iulie 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Sâmbătă, 18 Iulie 2020
Stire din Fun : Greu de găsit capătul căii ferate…
Sâmbătă, 18 Iulie 2020
Stire din Fun : O fi bine, o fi rău?
Sâmbătă, 18 Iulie 2020
Stire din Fun : Doctore, câtă precizie!
Sâmbătă, 18 Iulie 2020
Stire din Fun : Ce-ați avut cu urechile cailor?
Sâmbătă, 18 Iulie 2020
Stire din Fun : Chiar că ai înnebunit…
Vineri, 17 Iulie 2020
Stire din Fun : Să mai și râdem!
Pagina a fost generata in 0.7675 secunde