HOROSCOP

134

Articole recomandate

Berbec: Vrei să provoci schimbări la locul de muncă, pe motiv că numai așa îți poți proteja starea de sănătate, psihică sau fizică. Problema e că doar tu vrei asta.

Taur: Te declari dezamăgit de unii dintre cei dragi sau de toți, în ansamblu, pentru că nu ți-au anticipat dorințele, ca să ajute la îndeplinirea lor fără să le ceri acest lucru.

Gemeni: Trăiești o adevărată dezamăgire în intimitate din cauza unor cuvinte negândite, rostite de o persoană apropiată. Este alegerea ta, dar tot va trebui să ieși din această stare.

Rac: Dialogurile cu cei din anturajul apropiat nu merg așa cum ai dori, poate nici treburile nu le duci la bun sfârșit, suficiente motive ca să îți colorezi de bunăvoie ziua în tonuri închise.

Leu: Ai de ales între a insista pe varianta ta sau a-i lăsa pe apropiați să decidă ei ce fac și ce nu. Chiar dacă vei avea mai multe obiective restante, vei fi mai relaxat și ei, mai liniștiți.

Fecioară: Va trebui să faci față unor tensiuni în cuplu, poate și în alte relații importante. Problemele discutate nu sunt atât de serioase, dar tonul nepotrivit le poate face să pară astfel.

Balanță: Chiar dacă ai gândit lucrurile într-un anumit fel, ar fi bine să îi lași pe ceilalți să aleagă și ei ce le place, ce vor să facă. Așa, fiecare va deveni mai responsabil.

Scorpion: Este posibil să ajungi la concluzia că unii dintre cei dragi se comportă dezamăgitor și ignoră intenționat solicitările tale. Din păcate, și ei pot gândi același lucru.

Săgetător: Din toate tendințele acestei zile vei alege ce ți se potrivește mai bine, fie să ignori neplăcerile și să îți păstrezi optimismul, fie să îți ceri drepturile în stilul tău.

Capricorn: Proiecțiile tale pentru viitor cer o revizuire radicală, nu pentru că nu s-ar putea realiza, ci pentru că există o problemă de apreciere a situației care ți-a scăpat.

Vărsător: Ai de ales între a te concentra pe mici șmecherii, menite să îți sporească veniturile sau a gândi soluții mai creative, mai largi, care să îți aducă venituri mai mari.

Pești: Te poți considera nedreptățit de unii dintre parteneri care nu îți respectă eforturile sau poți încerca să îi înțelegi și pe ei, cu limitele lor.

Trebuie să fii mai calm și mai calculat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 25 Iulie 2020
Stire din Fun : O vizită între sărbători…
Sâmbătă, 25 Iulie 2020
Stire din Fun : Cei mai tari doctori din lume
Vineri, 24 Iulie 2020
Stire din Fun : De vină este alcoolul!
Pagina a fost generata in 1.4878 secunde